Neler Yeni

Adobe creative cloud crack

saye_yae

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
dursun
adobe creative cloud crack indirmek istiyorum fakat aynı zamandada pc ye bişey olur diye kokrmaktayım bugune kadar creative cloudu bir şekilde karşılamıştım fakat bu absürt fiyatlandırama yüzünden daha fazla dayanamıyorum. Crack olan uygulama işimi görürmü yada pc ye zarar verir mi ? ve nerden indirebilirim?

Garbajosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Kenan Çelik
Şuanda %50 indirim + öğrenciyim dersen ekstra %20 indirim var. Bence çok alınabilir bir fiyata düştü. Bi bakın isterseniz.

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Alihan YILMAZ
Fiyat olarak daha iyi ama kafam karıştı bu Adobenin uygulamalarini kapsamıyor değil mi (bu arada telefondan yazıyorum kafan karışmasın burda farklı hesap kayıtlı)
Ana sayfasına git. Farklı ürün seçenekleri var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Fatih Yıldırım
Merhaba,

Creative Cloud gibi profesyonel yazılımları crackli kullanmanızı kesinlikle önermem. Bu tür yazılımlar Adobe’un sunduğu güncellemeleri ve yapay zeka destekli özellikleri desteklemez, dolayısıyla birçok önemli özelliği kullanamazsınız.

Yasal boyutu da unutmamak gerekiyor; crackli yazılımlar telif haklarını ihlal ettiği için ciddi yasal sonuçlar doğurabilir. Bunun yerine, Adobe’un sunduğu indirimli öğrenci paketlerini ya da alternatif olarak GIMP, DaVinci Resolve ve Canva gibi ücretsiz araçları düşünebilirsiniz. Hem güvenli hem de sürdürülebilir bir çözüm olacaktır. 😊

Dentista

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ahmet Anıl Erdemgil
Ben 860 civarı ödüyorum aylık. Bence verdiği hizmetler için pahalı değil. Profesyonel olarak uygulamaları kullanacaksanız orijinal ürün kullanın. Sadece acrobat gibi pdf amaçlı işleriniz varsa muadil uygulamalar var. Farklı ürünleri bir inceleyin.

Top Bottom