OlmazKDV kısmına TC girilmesi gerektiğine dair yazılar gördüm ama 1 hane boşta kalıyor. Son haneyi yazamıyorum. Ve ilk 10 hanesini yazınca 106 TL ye düşüyor.
Böyle sorun olmaz mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
@oaK´
bende öyle yaptım hocamKDV kısmına TC girilmesi gerektiğine dair yazılar gördüm ama 1 hane boşta kalıyor. Son haneyi yazamıyorum. Ve ilk 10 hanesini yazınca 106 TL ye düşüyor.
Böyle sorun olmaz mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
@oaK´
Peki şey dicem öğrenciyi seçtin sonra TC nin ilk 10 hanesini girdin. Bunlar senden belge falan istemiyor mu öğrenciliğine dair?bende öyle yaptım hocam
bende istemedi üniversite bilgisi istedi onuda salladımPeki şey dicem öğrenciyi seçtin sonra TC nin ilk 10 hanesini girdin. Bunlar senden belge falan istemiyor mu öğrenciliğine dair?
Ya bir gün isterse ve veremezsem o zaman sen sahtecilik yaptın deyip indirimsiz parayı borca geçmez mi?bende istemedi üniversite bilgisi istedi onuda salladım
bi şey olmaz yaYa bir gün isterse ve veremezsem o zaman sen sahtecilik yaptın deyip indirimsiz parayı borca geçmez mi?
de sen üniye gitmicen mi, açıkta olsa bi üniversiteye kayıt ol indirim kesinleşsin ben akbile 5 tl basabilmek için geçen tytye girdim POAKSFJGOPASFDbi şey olmaz ya
O nasıl oluyor? Ben öğrenci olmadığım için yani lise mezunu olduğum için tam basıyorum.de sen üniye gitmicen mi, açıkta olsa bi üniversiteye kayıt ol indirim kesinleşsin ben akbile 5 TL basabilmek için geçen tytye girdim POAKSFJGOPASFD
üniversiteye kayıt yaptırınca yine öğrenci oluyosun ya işte ondanO nasıl oluyor? Ben öğrenci olmadığım için yani lise mezunu olduğum için tam basıyorum.
Sınava girmedim. Uyanamadım. İki senaryo var:sınava girmedin mi
olm yuh lan sende ben bile sınava giricem diye bi hafta önceden uyku düzenimi değiştirdimSınava girmedim. Uyanamadım. İki senaryo var:
- İlaç al ve uyu ama 12-14 saat uyu. İmkanı yok saat 8-9'da uyanmanın.
- İlaç alma ve uyuma. Hatta tüm gece ayakta kal ve sabah 7 de uyumaya başla.
Sedasyon için ilaç alıyorum zaten. Böyle bir sorunu uyku düzeniyle halledemezsinolm yuh lan sende ben bile sınava giricem diye bi hafta önceden uyku düzenimi değiştirdim