- Bütçe
- 100000
merhaba daha önce de konu açmıştım sistem tavsiyesi almıştım ancak genelde arkadaşlar kendim toplamamı istedi ancak ben hazır almak istiyorum
linkteki sistem fiyatına göre uygun mudur tüm parçaları tek tek yopladım 102 bin tl çıkıyor en ucuz yerde itopyada 105 bin tl .
önceliklerim özellikle yüksek çözünürlüklü dosyalarda adobe illustrator ve photoshop kullanmak.
knight valorant cs gibi oyunlar oynamak .
bunları yaparken de aynı aynda 3-4 yerden canlı yayın açmak istiyorum .
SORUM İSE AŞAĞIDAKİ SİSTEM HAZIR OLDUĞU İÇİN FİYATI ŞİŞİRME MİDİR VE İHTİYAÇLARIMI KARŞILAR MI ?
BİRDE ADOBE İLLUSTRATOR İÇİN VE PHOTOSHOP İÇİN EKRAN KARTI MI ÖNEMLİ DAHA ÇOK İŞLEMCİ Mİ?
www.itopya.com
linkteki sistem fiyatına göre uygun mudur tüm parçaları tek tek yopladım 102 bin tl çıkıyor en ucuz yerde itopyada 105 bin tl .
önceliklerim özellikle yüksek çözünürlüklü dosyalarda adobe illustrator ve photoshop kullanmak.
knight valorant cs gibi oyunlar oynamak .
bunları yaparken de aynı aynda 3-4 yerden canlı yayın açmak istiyorum .
SORUM İSE AŞAĞIDAKİ SİSTEM HAZIR OLDUĞU İÇİN FİYATI ŞİŞİRME MİDİR VE İHTİYAÇLARIMI KARŞILAR MI ?
BİRDE ADOBE İLLUSTRATOR İÇİN VE PHOTOSHOP İÇİN EKRAN KARTI MI ÖNEMLİ DAHA ÇOK İŞLEMCİ Mİ?
ATABERK DOGAN-YELLOW/ INTEL Core Ultra 9 285K / GIGABYTE GeForce RTX 5070 12GB/24GB DDR5/1TB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
ATABERK DOGAN-YELLOW/ INTEL Core Ultra 9 285K / GIGABYTE GeForce RTX 5070 12GB/24GB DDR5/1TB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'da