kaplanharun
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
@HayriPotter al işte.Haklısın 13 yaşındayım ama adobe kullanmam şart crack yapcaz mecbur
@HayriPotter al işte.Haklısın 13 yaşındayım ama adobe kullanmam şart crack yapcaz mecbur
Bari defender kapatmadan yapmaya çalış ki virüsle uğraşma bir de.Haklısın 13 yaşındayım ama adobe kullanmam şart crack yapcaz mecbur
Ben youtuberlik için ps after effecr ve pr kullancam onun dışında adobe animation ,adobe xd birde dreamweaverTamam işte insanlar buradaki 3-5 kişi gibi fotoşok yapmıyor.
Arkadaşında bu işten çok büyük paralar kazanacağını zannetmiyorum.
O yüzden 1500tl vermeye gerek yok dedim.
Yaşıma bakma bence dostum@HayriPotter al işte.
ya hocam cidden ne çok abarttın ghandi mübarek karınca ezmemiş hayatında çocuk 13 yaşında para ağaçta mı yetişiyor otururken söylemesi kolay 2 fotoshop için 1.5k ver de görelim seniahahah insanlar sizin gibi 2 fotoşok yapıp çıkmıyor. Logo, banner, pankart tasarlayıp para kazanıyorlar.
Kanka paran yoksa yapacak bir şeyin yok.Ben youtuberlik için ps after effecr ve pr kullancam onun dışında adobe animation ,adobe xd birde dreamweaver
knk eğer bulursan banada link atar mısın ama şey linki yani)(ctrakrckBen youtuberlik için ps after effecr ve pr kullancam onun dışında adobe animation ,adobe xd birde dreamweaver
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yaşıma bakma bence dostum
Haklısın yıllık 200-300 olsa durmadan alırım hemen ama mübarek 1500tl neya hocam cidden ne çok abarttın ghandi mübarek karınca ezmemiş hayatında çocuk 13 yaşında para ağaçta mı yetişiyor otururken söylemesi kolay 2 fotoshop için 1.5k ver de görelim seni
Sence ben 2 photoshop için 1500TL veriyorlar mı demişim? Dikkatli oku istersen. Bu programlar profesyonel programlar o yüzden bu kadar pahalı.ya hocam cidden ne çok abarttın ghandi mübarek karınca ezmemiş hayatında çocuk 13 yaşında para ağaçta mı yetişiyor otururken söylemesi kolay 2 fotoshop için 1.5k ver de görelim seni
biliyorum hocam da çocuğun oarası yok ve 13 yaşında niye kızgın atıyorsunuz kiSence ben 2 photoshop için 1500TL veriyorlar mı demişim? Dikkatli oku istersen. Bu programlar profesyonel programlar o yüzden bu kadar pahalı.
crackle knk ne korkaksın o lisansa para verilmezArkadaşlar adobe lisansı gerçekten çok para be. Crackde yapmak istemiyorum. Bana ne yapmamı önerirsiniz
hepsi güvenilir ilk çıkan siteden indirAyn adamlar dalga geçiyor birde lisanslıdan crack arasında fark varmı aynı zamanda en güvenilir cracki nerden bulurum ki
Lütfen "Crack candır." gibi cümleler kurup crack kullanmayı iyi bir şeymiş gibi göstermeyin.Crack Candır..