Çözüldü✓ Adobe lisansı çok pahalı

Tamam işte insanlar buradaki 3-5 kişi gibi fotoşok yapmıyor.
Arkadaşında bu işten çok büyük paralar kazanacağını zannetmiyorum.
O yüzden 1500tl vermeye gerek yok dedim.
Ben youtuberlik için ps after effecr ve pr kullancam onun dışında adobe animation ,adobe xd birde dreamweaver
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yaşıma bakma bence dostum

ahahah insanlar sizin gibi 2 fotoşok yapıp çıkmıyor. Logo, banner, pankart tasarlayıp para kazanıyorlar.
ya hocam cidden ne çok abarttın ghandi mübarek karınca ezmemiş hayatında çocuk 13 yaşında para ağaçta mı yetişiyor otururken söylemesi kolay 2 fotoshop için 1.5k ver de görelim seni

Ben youtuberlik için ps after effecr ve pr kullancam onun dışında adobe animation ,adobe xd birde dreamweaver
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yaşıma bakma bence dostum
knk eğer bulursan banada link atar mısın ama şey linki yani)(ctrakrck

ya hocam cidden ne çok abarttın ghandi mübarek karınca ezmemiş hayatında çocuk 13 yaşında para ağaçta mı yetişiyor otururken söylemesi kolay 2 fotoshop için 1.5k ver de görelim seni
Haklısın yıllık 200-300 olsa durmadan alırım hemen ama mübarek 1500tl ne

Sence ben 2 photoshop için 1500TL veriyorlar mı demişim? Dikkatli oku istersen. Bu programlar profesyonel programlar o yüzden bu kadar pahalı.

Sence ben 2 photoshop için 1500TL veriyorlar mı demişim? Dikkatli oku istersen. Bu programlar profesyonel programlar o yüzden bu kadar pahalı.
biliyorum hocam da çocuğun oarası yok ve 13 yaşında niye kızgın atıyorsunuz ki

1500TL verilmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,841
Üyeler
184,348
Son üye
Ali12345
Geri