Neler Yeni

Adobe Photoshop 2023 eğitim seti önerisi alabilir miyim?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Adobe Photoshop 2023 eğitim seti önerisi alabilir miyim? Her şeyiyle sıfırdan uzmanlığa öğretecek.

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
eğitim setleri uzmanlığa ulaştırmaz seni sadece hangi tools ile(araçlarla) neler yapabileceğini basitçe gösterir. youtubede gerçekten işi bilen kişiler var bir çok video izleyip yaptıklarını yaparak uzman olursun eğitim setleri yüzeysel bilgi içerir genelde uygulama için sürekli kim ne yapıyor bakman lazım. youtubede ücretsiz eğitimler var beğendiğine bakabilirsin önce menüleri öğren sonra şu kanal shortsları harika uzun çekenlerede ulaşabilirsin ama bir bakışta anladım işi biliyor bu adam diğer kanallarda aynı şeyi yapıyor ama bu kadar profesyonel değiller.
yüzdeki lekeri sildiği video
yola yazıyı düzgün şekilde yazma videosu var harika kanal. tabi senin öncelikle dersleri izlemen gerekli youtube'de .sonra bu tür videoları izle öğren sadece ders videolarıyla uzman olacağını sanma.

youtubede bu arkadaş menüleri ve toolsları anlatıyor yeterlidir. günde 1 saat izle zorlama kendini veya 2 saat izle 4 günde bitir dersleri sonra bu youtubede kim nasıl iş yapmış bak. herkes toolsları ve menüleri kullanıp gerçekten güzel işler çıkarıyor.

ibrhmkrgl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
ibrahim

Top Bottom