Korsan link paylaşımı yasak.Adobe Photoshop nereden indirebilirim güvenli ve ücretsiz olarak
Aylık 132,16 TL.Orjinalinin fiyati ne kadar
132 tl hayatta vermem zaten googledan indiririm korsan olarakAylık 132,16 TL.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada hepimiz Photoshop'u korsan kullanıyoruz kimsenin onu satın alacak gücü yok forumda link veremesek de torrent kullanabilirsin.
Yapacak bir şey yok. Kimsenin aylık 100 küsur lira verebileceğini sanmıyorum. Zenginse belki.Korsan olmasa iyi ama hayırlısı olsun. (korsan link paylaşımı yasak)
Doğru söylüyorsunuz hocam,aylık tasarımcı olarak onu alsam parasını zor çıkarırım.50 tl olsa neysede,132 tl bayar.Yapacak bir şey yok. Kimsenin aylık 100 küsur lira verebileceğini sanmıyorum. Zenginse belki.
Çok pahalı. Hadi Hobi amaçlı yapmasam profesyonel tasarımcı vb olsam neyse ama hobi amaçlı yapan biri için ateş pahasıAylık 132,16 TL.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada hepimiz Photoshop'u korsan kullanıyoruz kimsenin onu satın alacak gücü yok forumda link veremesek de torrent kullanabilirsin.
Aylık 100 TL vermek için zengin olmana gerek yok çalışıyor ol yeterYapacak bir şey yok. Kimsenin aylık 100 küsur lira verebileceğini sanmıyorum. Zenginse belki.
Okuyorum maalesefAylık 100 TL vermek için zengin olmana gerek yok çalışıyor ol yeter
Evet 50 tl çok sıkıntı değil 132 pahalı hocamDoğru söylüyorsunuz hocam,aylık tasarımcı olarak onu alsam parasını zor çıkarırım.50 TL olsa neysede,132 TL bayar.