Neler Yeni

Adobe Premier Pro Hakkında Bilgisi Olan Arkadaşlar Bakabilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
‏‏‏‏‏𝐿 𝐸 𝐺 𝑂 𝐿 𝐴 𝑆
benim bir projem vardı ve bitti. bilgisayara format atmak istiyorum. bu projenin yapım aşamasın da almış olduğum save dosyaları c diskinde. bunları d diskine alıp formatlasam sonra premier pro'yu indirsem, save dosyaları yinede çalışır mı ?. montajladığım video da d diskinde bulunmakta.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Sürüm aynı olmalı. Premier Pro projesinin içinde kullandığın elementler ve yolları aynı olmalı. Kısaca çalışır ama %100 doğru çalışması senin elinde. Tüm elementlerin diskte bulunması lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
‏‏‏‏‏𝐿 𝐸 𝐺 𝑂 𝐿 𝐴 𝑆
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sürüm aynı olmalı. Premier Pro projesinin içinde kullandığın elementler ve yolları aynı olmalı. Kısaca çalışır ama %100 doğru çalışması senin elinde. Tüm elementlerin diskte bulunması lazım
original premier pro 2023 kullanıyorum video da aşırı effect yok zaten 1 video 3 müzik bulunmakta ve hepsi d diskinde
bende c diskini formatlamak istiyorum

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
original premier pro 2023 kullanıyorum video da aşırı effect yok zaten 1 video 3 müzik bulunmakta ve hepsi d diskinde
bende c diskini formatlamak istiyorum
Tamam o halde problem çıkmaz. Karmaşık effectler varsa işte premier composer gibi eklentiler kullanıyorsan problem çıkabilme olasılığı yüksek. Premier Proda çalışır mı bilmem ama şu yolu izlersen projen açısından daha faydalı bir kaydetme olur.
File > Dependencies > Collect File. Çıkan menüde all seçeneğini seçip collect'e bas. Sonra kaydedeceğin yeri D diskinken bir yer seç.
After Effects'te çalışıyor ama Premier'de denemedim.

Top Bottom