Alt kısımdan videoyu seçin ve effect controls sekmesine gelin. Position kısmını ayarlayın.Merhaba. Videoyu editlerken fark ettim. İşaretlediğim kısım da video tam değil. Yanlardan kesil bir şekilde. Bunu nasıl tam yapacağım?
Hocam ayarlıyorum ama yok üstten bosluk kalıyor. Bosluğu kapattığım zaman da yanlardan kesiyor.Alt kısımdan videoyu seçin ve effect controls sekmesine gelin. Position kısmını ayarlayın.
Kayıtta problem olabilir hangi programla kayıt ediyorsun?Hocam ayarlıyorum ama yok üstten bosluk kalıyor. Bosluğu kapattığım zaman da yanlardan kesiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sol tarafta tam ama sağ da böyle oluyor. Düzeltemedim kafayı yiyeceğim. Araştırıyorum ama yok
videonun ölçüleri nedir? 1920 1080 değil sanırımHocam ayarlıyorum ama yok üstten bosluk kalıyor. Bosluğu kapattığım zaman da yanlardan kesiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sol tarafta tam ama sağ da böyle oluyor. Düzeltemedim kafayı yiyeceğim. Araştırıyorum ama yok
Kırmızı yani orası yoğun işlem gücü gerektiriyor demek. Donuyorsa ful yazan kısmı 1/2 ya da 1/4'e çekin@Berk Atmaca
Hocam bi efekt yükledim. Üst kısım bu şekilde kırmızı nedeni nedir ? Uyarlanmadığı için mi ? Beklemem mi gerekiyor ? Videoyu oynattığım zaman donuyor.
Exportta sorun çıkmaz. Sistem özelliklerin neler?Bayaa donuyor. Sadece izlememi mi engeller bu. Export edebilir miyim bu şekilde ?