Neler Yeni

Adolf Hitler "Kavgam" alınır mı?

Entsetzen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
İsimsiz.
Nazilere merak değil de hitler'in düşüncelerini merak ediyorum.
Nasıl bir psikolojiye sahip acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yine de anlat :D
Anlatayım dostum. Öncelikle ırkçı olman ve dinini 2. plana atman şart. Lakin sen ırkçılıktan uzak daha integralist bir Nazi de olabilirsin. Bana kalsa bu sağlıksızdır ama böyle yapanlar da var.
Sosyalizmden komünizme asla geçemezsin. Marksist olamazsın ve dininin olması veya ezoterik inançlarının olması senin için daha sağlıklı olur.
Cidden bu insanların aralarında Müslümanlar da vardı ve kendilerine Handschar Tümeni askerleri diyorlardı.
Türklerin de aryan olduklarını iddia ediyorlar. Orası ciddi kafamı karıştırıyor. Mu kıtası falan çok uzun hikaye.
Şuanda ideolojinin adı Nasyonal Sosyalizm, çok zengin olmak için aralarında kapitalist olanlar bile var.
Ve Neo-Nazizm ile Nazizm arasında aslında yok gibi gözükse de inanılmaz büyük farklar vardır. Bana göre Neo-Nazizm aptallıktan ibaret.
Çünkü Hitler İslam dinine inanmazdı fakat onu severdi gibiydi. Bazıları Hitler'in satanist olduğunu ve İslam'ın satanizme göre savaş için en çok ruhu veren din olduğuna inandığı için sevdiğine inanıyor.
Ayrıca Neo-Naziler Türk kavimlerini aşağılık görür ve onlardan nefret eder. Oysa ki Hitler'in bulunduğu Thule Cemiyeti kurucusu İstanbul'a kaçmıştır ve Pan-Türkist hareketten etkilendiği söylenir.

Siyonizm ve Anti-Semitizm arasında da olağanüstü farklar var aslında.
Hitler Sami kavimlerini yok etmek istiyor. Museviliği değil.
Ha şu da kilit nokta. Musevilik anneden çocuğa geçen bir din. Sonradan Yahudi olamazsın.

Özetle;
Bana kalırsa kabul edilebilecek ve edilemeyecek yanları var, her ideoloji gibi.

Top Bottom