Neler Yeni

Adolf Hitler "Kavgam" alınır mı?

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Deli saçmalarına mı :)
Adolf Hitler zeki bir insan dı biz kaç kere 2. Dünya Savaşı başlatıp ülkeni ekonomik krizden kurtardık he doğrudur yahudileri yakması saçma tabii ki hatta bence en büyük hatası buydu ama geriye kalan şeyleri mesela güzel resim çizmesi filan güzel bişey

asteria

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
murat mert ünalan
alınır okumuştum güzel kitap spoiler vermeden gerekirse hitlerin az çok hayatı yaptıkları ve ideolojisi hakkında
sevdiği tarz a göre değişir mesela bana pek hitap etmemişti sıkılmıştım okurken

RedStar FC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
ce sa
Adolf Hitler zeki bir insan dı biz kaç kere 2. Dünya Savaşı başlatıp ülkeni ekonomik krizden kurtardık he doğrudur yahudileri yakması saçma tabii ki hatta bence en büyük hatası buydu ama geriye kalan şeyleri mesela güzel resim çizmesi filan güzel bişey
yok be yeteneksiz diye okula kabul edilmemiş. Nesi güzel çizimlerin :) onun zekasıyla olmamış pek.. ona akıl veren çok kişi vardı çevresinde. o tek başına bir hiçti.

Besim Tibuk

80+ Gold
yok be yeteneksiz diye okula kabul edilmemiş. Nesi güzel çizimlerin :) onun zekasıyla olmamış pek.. ona akıl veren çok kişi vardı çevresinde. o tek başına bir hiçti.
Konuşma yeteneği vb. başta olmak üzere yetenekli olduğu alanlar varmış.
Çok iyi bir politikacı olabilirdi. Ama o führer oldu.

Lignight

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
seyit kokmen
ben okudum sevim alabilirsin ama pdfindende okuyabilirsin

Besim Tibuk

80+ Gold

robin

80+ Silver
Doğru çeviriyi okumak önemli. Telif süresi bittiği için önüne gelen basıyor kitabı.

RedStar FC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
ce sa

Besim Tibuk

80+ Gold
konuşma yeteneği herkeste olabilir bu onu üstün yapmaz ki. tarihteki tek faydası wolksvagen .
Versay almanyasını amerika olmasa dünyanın tek gücü yapabilecek kadar iyi demek ki.

RedStar FC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
ce sa
Versay almanyasını amerika olmasa dünyanın tek gücü yapabilecek kadar iyi demek ki.
tarihi iyi okumak lazım. sadece abd ile ilgili değil durum. SSCB ve yahudilerin sayesinde ve tabii komünistlerin başarısyla dünya trihi bir faşist diktatörden temizlendi.

Besim Tibuk

80+ Gold
tarihi iyi okumak lazım. sadece abd ile ilgili değil durum. SSCB ve yahudilerin sayesinde ve tabii komünistlerin başarısyla dünya trihi bir faşist diktatörden temizlendi.
Orası doğru.

Top Bottom