Yardım Airpods 4 Alınır Mı?

moondrop space travel 2 al hem airpods'dan ucuz hem de kat be kat kaliteli bir kulaklık asla pişman olmazsın dua edersin.

moondrop space travel 2 al hem airpods'dan ucuz hem de kat be kat kaliteli bir kulaklık asla pişman olmazsın dua edersin.
aldım hocam başka markalara pek bakmadım aslında apple ekosistemi kuruyorum bir yandanda onun için alıyorum ama yinede önerin için teşekkürler

Silikonsuz kullanıyorsan düz modeli almak lazım zaten. Anc şart mı yani ona sen karar vermelisin bence. Ses bastırması çok önemli değilse düz olanını da alabilirsin. Memnunum ben.

evet bundan önce jbl kullanıyordum kafa üstü kafama baskı yapıyor bide yapmasa bile uzanırken vs kullanılmıyor
O zaman paranın yettiği airpodsu al kendini zorlayabilirsen pro al çıktığından beri kullanıyorum pro da normalde şu an normal kullanıyorum hiç üzmüyor seside güzel

Bende ANC'li modeli var ancak silikonsuz olmasından ötürü ANC olayının bir anlamı kalmıyor.

Merhaba airpods 4 almak istiyorum sizce alınır mı birde alınırsa anc li mi anc siz mi almak mantıklı
ses kalitesi çok güzel. kulağım biraz garip kulaklık durmaz en iyi oturan kulaklık ki slikonsuz kulaklık hiç kullanamam. ama bu kadar yani iyi araştırıp alternatif bulmakla uğraşamam diyosan alınır

Geri