amdsaolsun
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,934
Cidden mi?Fırında yahudi tarifi veriyor![]()
Bu arada konu bir ara kapanıp açıldı sanırım
Cidden mi?Fırında yahudi tarifi veriyor![]()
Okumak istiyorum düşüncelerini merak ettiğimden dolayı.Saçma çağdışı insan düşmanı fikirlerle dolu! Alman ırkını üstün gören zavallı bir akıl hastasının notları. Alabilirsin tabii ama beş para etmez bir kitap. Okumak için alınabilir. Bende var ama okumadım. Zaman kaybı.![]()
Yok be espri olsun diye yazdımCidden mi?
Bu arada konu bir ara kapanıp açıldı sanırım
Bence zaman kaybı değil kimin ne düşündüğünü öğrenmek gerektiğini düşünüyorumSaçma çağdışı insan düşmanı fikirlerle dolu! Alman ırkını üstün gören zavallı bir akıl hastasının notları. Alabilirsin tabii ama beş para etmez bir kitap. Okumak için alınabilir. Bende var ama okumadım. Zaman kaybı.![]()
Evet. Parga yayınlarından almanı tavsiye ederim. Çevirisi daha iyi ve anlam karmaşası pek yok. Çoğu şeyin açıklaması bile var.600 küsür sayfa olan değil mi?
Benimki mavi çatıEvet. Parga yayınlarından almanı tavsiye ederim. Çevirisi daha iyi ve anlam karmaşası pek yok. Çoğu şeyin açıklaması bile var.
yok ben fikirlerine hayran kaldım o yüzden okumak istyiroumSaçma çağdışı insan düşmanı fikirlerle dolu! Alman ırkını üstün gören zavallı bir akıl hastasının notları. Alabilirsin tabii ama beş para etmez bir kitap. Okumak için alınabilir. Bende var ama okumadım. Zaman kaybı.![]()
Düşünmek değil, okumak istiyorum.Irkçı ve zalim bir insanın yazdığı bir kitap içeriğini sen düşün
Deli saçmalarına mıyok ben fikirlerine hayran kaldım o yüzden okumak istyiroum
Hangilerine kaldığı da önemli.Deli saçmalarına mı![]()
al oku o zaman ne duruyorsun.. bul bi tane eski baskı arşive koy.Düşünmek değil, okumak istiyorum.