🔥İndirim Adore çalışma koltuğu 3887 TL Peşine 6 taksit.

1751453265085.webp

6 taksit alınabiliyor maximuma,plus üyelikle belki daha ucuza alınıyordur.

Troy indirimi hariç farklı kupon kullandıysan düşmez hocam sepette indirimli ürün olduğu için
Yok hocam hiçbirşey kullanmıyorum, direkt sepete ekliyorum 7999 gözüküyor.

Hawk Fab v4 düşünüyordum sizce bunu tercih etmek daha mantıklı olur mu sadece konfor ve rahatlık istiyorum. Oyuncu koltuğu olup olmaması önemli değil.

Ziraat mobilden bankart uygulamasından kampanyaya katılınca e ticarete 100 lira bonus verdi fakat pazarama kampanyasından 100 lira daha vermesi gerekirken henüz gelmedi. 3600tl 3 taksit şeklinde satın aldım gelince yorumlarım.

Hawk Fab v4 düşünüyordum sizce bunu tercih etmek daha mantıklı olur mu sadece konfor ve rahatlık istiyorum. Oyuncu koltuğu olup olmaması önemli değil.
Oyuncu koltuklarından ben çok üst düzey modeller haricinde konfor alamadım. Ama bunlar ofisde çalışmaya uygun tasarlandıkları için giriş seviye oyuncu koltuklarından daha konforlu oluyolar.

Ziraat mobilden bankart uygulamasından kampanyaya katılınca e ticarete 100 lira bonus verdi fakat pazarama kampanyasından 100 lira daha vermesi gerekirken henüz gelmedi. 3600tl 3 taksit şeklinde satın aldım gelince yorumlarım.
Hayırlı olsun kral.

Hem pazaramada hem de adorenin sitesinde hiçbirşekilde hesaba giriş yapamiyorum sepete de girmiyor ayni hatayi alan var mi acaba. Üye ol dediğim de boş sayfada bekletiyor

Hem pazaramada hem de adorenin sitesinde hiçbirşekilde hesaba giriş yapamiyorum sepete de girmiyor ayni hatayi alan var mi acaba. Üye ol dediğim de boş sayfada bekletiyor
Yoğunluk vardır muhtemelen geçici.

kırmızıyla işaretledigim yer kaç cm acaba ? 47 ye 52 cm mi ?
Alıntıyı görüntüle
Burada arkadaş dar demiş ama kime göre neye göre bilinmez.

Yoğunluk vardır muhtemelen geçici.

Burada arkadaş dar demiş ama kime göre neye göre bilinmez.
Bende ki derinliği 48cm, genişlik 36 cm baya geniş oturma alanı. 52x47 çok büyük geldi şaşırdım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,346
Üyeler
184,147
Son üye
ugurenes
Geri