Troy indirimi hariç farklı kupon kullandıysan düşmez hocam sepette indirimli ürün olduğu içinPazaramada fiyat düşmüyor, 7999 gösteriyor. Neden acaba ?
Yok hocam hiçbirşey kullanmıyorum, direkt sepete ekliyorum 7999 gözüküyor.Troy indirimi hariç farklı kupon kullandıysan düşmez hocam sepette indirimli ürün olduğu için
hesabın giriliyse farklı bir hesap ile dene hocam istersenYok hocam hiçbirşey kullanmıyorum, direkt sepete ekliyorum 7999 gözüküyor.
Oyuncu koltuklarından ben çok üst düzey modeller haricinde konfor alamadım. Ama bunlar ofisde çalışmaya uygun tasarlandıkları için giriş seviye oyuncu koltuklarından daha konforlu oluyolar.Hawk Fab v4 düşünüyordum sizce bunu tercih etmek daha mantıklı olur mu sadece konfor ve rahatlık istiyorum. Oyuncu koltuğu olup olmaması önemli değil.
Hayırlı olsun kral.Ziraat mobilden bankart uygulamasından kampanyaya katılınca e ticarete 100 lira bonus verdi fakat pazarama kampanyasından 100 lira daha vermesi gerekirken henüz gelmedi. 3600tl 3 taksit şeklinde satın aldım gelince yorumlarım.
Yoğunluk vardır muhtemelen geçici.Hem pazaramada hem de adorenin sitesinde hiçbirşekilde hesaba giriş yapamiyorum sepete de girmiyor ayni hatayi alan var mi acaba. Üye ol dediğim de boş sayfada bekletiyor
kırmızıyla işaretledigim yer kaç cm acaba ? 47 ye 52 cm mi ?
Alıntıyı görüntüle
Bende ki derinliği 48cm, genişlik 36 cm baya geniş oturma alanı. 52x47 çok büyük geldi şaşırdım.Yoğunluk vardır muhtemelen geçici.
Burada arkadaş dar demiş ama kime göre neye göre bilinmez.![]()
@brk26alıyorum gelince incelemesini yazarım