t1k3beratfatih
80+ Bronze
Dahası
yardım lazım olursa oyunda gelirim burdan (yks sonra )arada zaman geçiririm fifadan başımı kaldırdığımda.
yardım lazım olursa oyunda gelirim burdan (yks sonra )arada zaman geçiririm fifadan başımı kaldırdığımda.
Fiyatı çok iyiymiş ya bu kartın konumu nedir Nvidia karşısında ?bence düşünülcek bişi yok çünkü 7000 serisinde sorunların çoğu giderildi diye biliyorum şunada bakabilirsin.
Sapphire Radeon RX 7900 GRE Pulse Gaming OC 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
Sapphire Radeon RX 7900 GRE Pulse Gaming OC 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
4070 tokatlıyor direk biraz video izledim 4070 süper gücünde. Geçtiğide oluyor 10 fps az aldığıda oluyor. Oyundan oyuna değişiyor fiyatı mükk.Fiyatı çok iyiymiş ya bu kartın konumu nedir Nvidia karşısında ?
arkadaş warhame indirimde kredi aldı sattı aldı satı 30bin tl para çıkardı ban yedi en son manyak bir süresi vardı ben teşvik ettim ama olsun pc aldıvalla dediğim gibi ben tarafcı deyilim tasarım sayesinde amd seviyorum o yüzden ndvia o windos xp gibi panelini düzeltmediği sürece devam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
onları doğurdum ben yavrularımı satamam.
Alıntıyı görüntüle
Tam olarak nasıl okadar para aldı ki taktiği. Neydi tam anlayamadım.arkadaş warhame indirimde kredi aldı sattı aldı satı 30bin TL para çıkardı ban yedi en son manyak bir süresi vardı ben teşvik ettim ama olsun pc aldı
zaten full du eşyalardan sattı artı parayla alıyordu indirim zamanı indirim bitti normal fiyatının bir tık altına satıyordu en kötü %50 kar ediyordu yapmak istemiyordu ben dedim yap ne olucak resmini atarsa süresini atarım sana.Tam olarak nasıl okadar para aldı ki taktiği. Neydi tam anlayamadım.
Tam olarak nasıl okadar para aldı ki taktiği. Neydi tam anlayamadım.
O an ban yemedi say kaç saat olurdu acabaMaşşalah
hocam bendede rx 6700 var 24.3.1 sürümünde anlık sürekli takılmalar oluyor sende durum nasıl?Maşşalah
hangi sürümü kullanıyosunuz hocam ve memnun musnuuzBenim şu anki kullandığım sürüm farklı geçiş yapmadım