madSlowly 80+ Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 266 Dahası Reaksiyon skoru 75 İsim Furkan İlgilendiği Kategoriler Donanım. 27 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Hocam altyapı resmi var direkt al buyur
Lady-Of-Ice 80+ Silver Katılım 25 Ekim 2023 Mesajlar 4,895 27 Ekim 2023 #15 Hocam orada daha detaylı görünüyor
Mehmet Yılmaz Vitreus Yönetici Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 29,153 En İyi Cevap 15 Dahası Reaksiyon skoru 68,937 Konum Ankara İsim Mehmet Yılmaz İlgilendiği Kategoriler Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları Epic Games DreamRS Discord mehmet_yilmaz 27 Ekim 2023 #16 madSlowly yazmış: Alıntıyı görüntüle Hocam altyapı resmi var direkt al buyur Devamı için tıklayın... Tamam işte fiberle VDSL'in kabloları farklı bir kere. Fibere geçiş istiyorum diyeceksin onun harici kendileri geçirmez.
madSlowly yazmış: Alıntıyı görüntüle Hocam altyapı resmi var direkt al buyur Devamı için tıklayın... Tamam işte fiberle VDSL'in kabloları farklı bir kere. Fibere geçiş istiyorum diyeceksin onun harici kendileri geçirmez.
madSlowly 80+ Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 266 Dahası Reaksiyon skoru 75 İsim Furkan İlgilendiği Kategoriler Donanım. 27 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #17 Mehmet Yılmaz yazmış: Tamam işte fiberle VDSL'in kabloları farklı bir kere. Fibere geçiş istiyorum diyeceksin onun harici kendileri geçirmez. Devamı için tıklayın... Tamamdır anladım sağolasın admin Mesaj otomatik birleştirildi: 27 Ekim 2023 Eve kutu filan getirecekler mi önceden fiber gördüğüm yerlerde öyle bir şey vardı sanki.
Mehmet Yılmaz yazmış: Tamam işte fiberle VDSL'in kabloları farklı bir kere. Fibere geçiş istiyorum diyeceksin onun harici kendileri geçirmez. Devamı için tıklayın... Tamamdır anladım sağolasın admin Mesaj otomatik birleştirildi: 27 Ekim 2023 Eve kutu filan getirecekler mi önceden fiber gördüğüm yerlerde öyle bir şey vardı sanki.