Neler Yeni

Yardım ADRESİMDE ALTYAPI MI YOK BOŞ PORT MU YOK?

wesy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Yusuf
Arkadaşlar müstakil bir evde oturuyorum. mahallemiz de müstakil bi mahalleydi 2015 zamanlarına kadar. o zamanlar internetimiz vardı daha sonra iptal ettirdik çevredeki evler de kentsel dönüşümle apartman oldu mahalledeki 2 3 müstakil evden birinde oturuyorum. bundan 3 4 yıl önce altyapı sorguladığımda altyapı yok yazıyordu sonra bi ara altyapı sonucu vermişti bana Türk Net o zamanlar küçük olduğum için kendim internet bağlatamadım tabi. aylar sonra tekrar baktığımda yine altyapı yok yazıyordu. şuanda da yok yazıyor. acaba altyapı var ama boş port mu yok diye düşünüyorum bunu nasıl anlayacağım. ve eğer boş port yoksa bu sorunu nasıl çözeceğim sanırım çok uzun sürüyormuş ve sorunu çözmüyorlarmış bazıları eve sabit hat ev telefonu aboneliği almış türk telekom ev telefonu için gelip eve port çekmiş sonra istedikleri sağlayıcıdan internet aboneliği alıp ev telefonunu iptal ettirmişler bu çözüm işe yarıyor mu ne yapmalıyım?

wesy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ya aga ben anlamıyorum bu müstakil evlere internet yeşil renkli bi direkten yeşil renkli bi kutudan çekilmiyor mu?? bu direk bizim evin bahçesinde yemin ederim bildiğin dümdüz evimin bahçesinde ya evimin kapısından çıkıp 5 adım atsam yanına varıyorum kafayı yiyeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

yukarıya attım hocam

Ekler

• 1689533525522.png
    1689533525522.png
    15.7 KB · Hit: 178
En İyi Cevap
3
ya aga ben anlamıyorum bu müstakil evlere internet yeşil renkli bi direkten yeşil renkli bi kutudan çekilmiyor mu?? bu direk bizim evin bahçesinde yemin ederim bildiğin dümdüz evimin bahçesinde ya evimin kapısından çıkıp 5 adım atsam yanına varıyorum kafayı yiyeceğim

yukarıya attım hocam
Evinizde alt yapı yok, Türktelekoma internet başvurusu yapın ve durumunu izah edin. Onlar gelip evinize kablo çekecek ondan sonra diğer firmalarıda kullanabilirsiniz. TT de kalmak istemiyorsanız ilk ay taahhütsüz bir abonelik başlatın.

wesy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Yusuf
Evinizde alt yapı yok, Türktelekoma internet başvurusu yapın ve durumunu izah edin. Onlar gelip evinize kablo çekecek ondan sonra diğer firmalarıda kullanabilirsiniz. TT de kalmak istemiyorsanız ilk ay taahhütsüz bir abonelik başlatın.
ilk ay taahhüstüz aboneliği var mı ki ttnin

torojan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
abdullah ferhat yılmaz
Tivit atarak taciz et. 2 tane alt yapısı olmayan eve 1 - 2 ay ortalama süre olarak geldi.
Örnek bir diyalog. Sonrasında aradılar kayıt açtılar. Ara ara taciz edip durumu sorguladım ve nete kavuştum. Aynısını 3 ay önce de mecburi taşındığım için yaşadım ve yine olumlu sonuçlandı.

1689534037171.png

wesy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Yusuf
Tivit atarak taciz et. 2 tane alt yapısı olmayan eve 1 - 2 ay ortalama süre olarak geldi.
Örnek bir diyalog. Sonrasında aradılar kayıt açtılar. Ara ara taciz edip durumu sorguladım ve nete kavuştum. Aynısını 3 ay önce de mecburi taşındığım için yaşadım ve yine olumlu sonuçlandı.

Alıntıyı görüntüle
hiç ümidim yok ya

Bergee

80+ Silver
Santralde yok hocam 0 ne :D :D Nerede oturuyorsunuz böyle?

wesy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Yusuf
1 yıl önce oluşturduğum btk şikayetime gelen cevap

Ekler

• 1689534395082.png
    1689534395082.png
    57.5 KB · Hit: 174

torojan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
abdullah ferhat yılmaz
hiç ümidim yok ya
Aile fertlerinle saldır tivit yağmuru. Her gün her postun altına yazıyordum.
Eğer ihtimal varsa kesinlikle yapıyorlar.
Çıkmazda hissediyorsan mesaj at özelden açık adresini yaz telekomda tanıdık var sorgulatma yaptıralım en azından gerçekten durumu nedir öğreniriz

wesy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Yusuf
Aile fertlerinle saldır tivit yağmuru. Her gün her postun altına yazıyordum.
Eğer ihtimal varsa kesinlikle yapıyorlar.
Çıkmazda hissediyorsan mesaj at özelden açık adresini yaz telekomda tanıdık var sorgulatma yaptıralım en azından gerçekten durumu nedir öğreniriz
abi mesaj attım

Öğrenen_biri

80+ Bronze
Aga o boş port yok olayı sanırım sıra mevsuzu. Çünkü yaklaşık 10 yıldır babamın üstündeki neti aralık 2021de iptal ettirdik. Hemen ardından ben kendi üstüme açmak istedim ama sürekli boş port yok uyarısı veriyordu hatta aradığım tt bile yok demişti. Mevzu şuymuş mahalledeki port sayısı belli ve onun üzerine sırada bekliyenler varmış. O sıradakilerede boş port yok uyarısı veriliyor kim iptal ettirirse hemen onun üzerine sıradaki kişiye bağlanır, iptal ettirmeyen olursada 6 ay içinde onlar yeni port açarak bağlıyorlar. Ben kendi üstüme almak istediğim vakit bana 6-10 ay arasında olur dediler.
*
Benim bağlama mevzumsa mahalledeki annemin iş yerine tt geliyor ve o çalışanda annemin iş yerindeki çalışanın tanıdığı çıkıyor annem anlatıyor tabi daha sonra ben bugün veya yarın gelirim diyerek ertesi gün gelip torpilli bağlandı. Şubat 2022'de bağladım bende.

• Beğen
Reaksiyonlar: wesy

wesy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Yusuf
Aga o boş port yok olayı sanırım sıra mevsuzu. Çünkü yaklaşık 10 yıldır babamın üstündeki neti aralık 2021de iptal ettirdik. Hemen ardından ben kendi üstüme açmak istedim ama sürekli boş port yok uyarısı veriyordu hatta aradığım tt bile yok demişti. Mevzu şuymuş mahalledeki port sayısı belli ve onun üzerine sırada bekliyenler varmış. O sıradakilerede boş port yok uyarısı veriliyor kim iptal ettirirse hemen onun üzerine sıradaki kişiye bağlanır, iptal ettirmeyen olursada 6 ay içinde onlar yeni port açarak bağlıyorlar. Ben kendi üstüme almak istediğim vakit bana 6-10 ay arasında olur dediler.
*
Benim bağlama mevzumsa mahalledeki annemin iş yerine tt geliyor ve o çalışanda annemin iş yerindeki çalışanın tanıdığı çıkıyor annem anlatıyor tabi daha sonra ben bugün veya yarın gelirim diyerek ertesi gün gelip torpilli bağlandı. Şubat 2022'de bağladım bende.
ülkede her şey torpil ya biz nerden bulacaz üniversite öğrencisiyim yıl 2023 antalyanın göbeğindeyim yıllardır internetim yok şaka gibi

Santralde yok hocam 0 ne :D :D Nerede oturuyorsunuz böyle?
hocam bence onda bi sıkıntı var evimizin duvarı bile ortak yan tarafımızdaki apartmanla hani evden çıkıp duvardan atlasam o apartmanın sınırındayım ama o apartmanda var gözüküyor altyapı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,915
Üyeler
165,902
Son üye
Druk
Top Bottom