Neler Yeni

ADSL den vdsl e geçiş

Paterica

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Yiğit Arıcı
Arkadaşlar merhaba bulunduğum binada ADSL hizmeti alıyorum modem ücretini karşılayarak vdsl e geçebilir miyim ayrıca ADSL ile vdsl arasında ortalama yüzde kaçlık hız farkı oluyor ve son olarak adresimde vdsl desteği olup olmadığını nasıl öğrenebilirim

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Bu dediğiniz bütün soruların cevabını,
İnternet sağlayınızla irtibata geçerek alabilirsiniz.
En doğru ve açıklayıcı cevabı onlar verecektir.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
Arkadaşlar merhaba bulunduğum binada ADSL hizmeti alıyorum modem ücretini karşılayarak vdsl e geçebilir miyim ayrıca ADSL ile vdsl arasında ortalama yüzde kaçlık hız farkı oluyor ve son olarak adresimde vdsl desteği olup olmadığını nasıl öğrenebilirim
Türknetin altyapım kaç hız alırım yerine girerek oradana hız testi yapıp 35mbpsin altında altyapınızın desteklediği hız yazıyor mu ?
Adsl hizmetinden vdsl'e geçiş ücretsiz oluyor fakat modem konusunda yorum yapamayacağım.

Paterica

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Yiğit Arıcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türknetin altyapım kaç hız alırım yerine girerek oradana hız testi yapıp 35mbpsin altında altyapınızın desteklediği hız yazıyor mu ?
Adsl hizmetinden vdsl'e geçiş ücretsiz oluyor fakat modem konusunda yorum yapamayacağım.
Bulunduğum yerde türknet altyapısı yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu dediğiniz bütün soruların cevabını,
İnternet sağlayınızla irtibata geçerek alabilirsiniz.
En doğru ve açıklayıcı cevabı onlar verecektir.
İnternet sağlayıcı firmalar genelde vaatlerini sunamadığı için deneyimlemiş ya da bilgisi olan kişilere ulaşmak istedim

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
Bulunduğum yerde türknet altyapısı yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnternet sağlayıcı firmalar genelde vaatlerini sunamadığı için deneyimlemiş ya da bilgisi olan kişilere ulaşmak istedim
Olmasına gerek yok zaten ttnetin altyapısını kullanıyor olmadığı yerlerde,sen dediğimi yaparak sorgula.
İnternet sağlayıcıları genel olarak vaatlerini sunmama sebepleri çok basit mantıkla altyapının ne kadar stabil olduğunu veya olacağını bilmez o yüzden dedikleri hızlar genelde çıkmaz burada deneyimi olan birisinin önemi yok,altyapın iyiyse firmanın önemi yok eğer altyapın kötüyse dünyanın en iyi firmasına geçsen bile fayda etmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,280
Üyeler
161,831
Son üye
Benamo
Top Bottom