Neler Yeni

ADSL den VDSL e geçtim modem uyumlu dendi

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Bedirhan vatansever
ADSL den VDSLe geçtim bundan 6 gün önce daha dün onaylandı geçişim. Modeminiz vdsl e uyumlu extra bir modem almanıza gerek yok dediler fakat onaylandığından beri ne internet ne dsl ışıkları bir kere bile yanmadı modem:d-link dsl-2640nru(2640u) uyumlu demelerine rağmen kutusuna bakıyorum adsl2+ Yazıyor. Pek bilgim yok buraya yazmak istedim arıza kaydı başlattılar fakat 10 saat geçti hala tık yok. Sürekli arıyorum ve sürekli erteliyorlar internete de ihtiyacım olduğu için sıkıntı oluyor. Yardım edebilecek birileri olursa sevinirim

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
ADSL-ADSL2+ destekli sadece.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Bedirhan vatansever
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Işıklarının yanmamasının sebebi bundan dolayı mı oluyor? Bazı insanlar da vdsl bağlatıp ADSL modemle kullanabiliyorlar onlar nasıl oluyor ?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Işıklarının yapmamasının sebebi bundan dolayı mı oluyor? Bazı insanlar da vdsl bağlatıp ADSL modemle kullanabiliyorlar onlar nasıl oluyor ?
Yalan söylüyorlar demekki. Kendi modemimde denemiştim VDSL moddayken ADSL hatta. VDSL' e geçtim başka adsl2 modem taktım çalışmadı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Bedirhan vatansever
O zaman kaldık bu gece internet kullanamayacağız. Tamamdır teşekkürler iyi geceler

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,484
İsim
Adem
Işıklarının yanmamasının sebebi bundan dolayı mı oluyor? Bazı insanlar da vdsl bağlatıp ADSL modemle kullanabiliyorlar onlar nasıl oluyor ?
Bazı insanlar dediğin insanlar bilgisiz olan insanlar sanırım.
Vdsl destekliyordur modemi desteklemediğini zannediyordur.
Vdsl desteklemeyen modem ile vdsl hattı kullanamazsınız.
Dediğiniz ışıklar evet o yüzden yanmıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Bedirhan vatansever
Yalan söylüyorlar demekki. Kendi modemimde denemiştim VDSL moddayken ADSL hatta. VDSL' e geçtim başka adsl2 modem taktım çalışmadı.
Şimdi bir sorum daha var ama biraz kafam karıştığı için bana uyumlu diyorlar ve vdsl paketim onaylandı bu vdsl portuna geçişim sağlanmamış olabilir mi yani kabloyu vdsl portuna bağlamamış olabilirler mi? Her sorduğumda uyumlu dediler ama modeme baktığımda 2640nru olarak bir modem çıkmıyor karşıma sadece dsmartta kurulum pdfi çıkıyor onda da bağlantının özelliğini göremedim. Yani kısacası ışıklar yanmadığı için şüpheliyim yeni modeme para verip onla da giremezsem kasvetlenirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bazı insanlar dediğin insanlar bilgisiz olan insanlar sanırım.
Vdsl destekliyordur modemi desteklemediğini zannediyordur.
Vdsl desteklemeyen modem ile vdsl hattı kullanamazsınız.
Dediğiniz ışıklar evet o yüzden yanmıyor.
Tamamdır yarın alıp deneyeceğim vdsl modem ile teşekkürler ve iyi geceler dilerim

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,484
İsim
Adem
Şimdi bir sorum daha var ama biraz kafam karıştığı için bana uyumlu diyorlar ve vdsl paketim onaylandı bu vdsl portuna geçişim sağlanmamış olabilir mi yani kabloyu vdsl portuna bağlamamış olabilirler mi? Her sorduğumda uyumlu dediler ama modeme baktığımda 2640nru olarak bir modem çıkmıyor karşıma sadece dsmartta kurulum pdfi çıkıyor onda da bağlantının özelliğini göremedim. Yani kısacası ışıklar yanmadığı için şüpheliyim yeni modeme para verip onla da giremezsem kasvetlenirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamamdır yarın alıp deneyeceğim vdsl modem ile teşekkürler ve iyi geceler dilerim
Modeminiz şu ise uyumlu değil.
1610924118173.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,919
Üyeler
160,905
Son üye
Mehmet3050
Top Bottom