Neler Yeni

ADSL Modem Önerisi

Merhaba, Vodafone'un kendi verdiği dandik modem bozulduğu için yeni modem alacağım. 16 mbps adsl internet kullanıyorum. 300 tl civarı vermeye değer mi yoksa 150 tl fiyatlarında bir modem mi almalıyım? Pek anlamıyorum bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Hamdi İNAN
Merhaba, Vodafone'un kendi verdiği dandik modem bozulduğu için yeni modem alacağım. 16 mbps adsl internet kullanıyorum. 300 tl civarı vermeye değer mi yoksa 150 tl fiyatlarında bir modem mi almalıyım? Pek anlamıyorum bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim.
Firma sana yeni modem vermek zorunda kendi verdikleri modem olduğu için garanti süresi yok müşterisi olduğun sürece modem onların garantisinde.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Firma sana yeni modem vermek zorunda kendi verdikleri modem olduğu için garanti süresi yok müşterisi olduğun sürece modem onların garantisinde.

Bu modemden memnun değildim zaten paraya kıyıp daha kullanışlı bir modem almak istiyorum teşekkür ederim. Ve modemin antenini ben kırdım yanlışlıkla bu garanti kapsamına girmez herhalde :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Hamdi İNAN
Bu modemden memnun değildim zaten paraya kıyıp daha kullanışlı bir modem almak istiyorum teşekkür ederim. Ve modemin antenini ben kırdım yanlışlıkla bu garanti kapsamına girmez herhalde :D
Modem markasını bu süreçte değiştirmiş olabilirler belki yeni modem daha iyidir belki eski modemde sıkıntı vardı yeni gelen tatmin edicidir vs. Sen ara sor bence müşteri hizmetlerini. Şöyle düşün modemi değiştirirlerse dene hoşuna gitmezse yeni modem al aldığın modemin başına bi iş gelirse elinde yedek olur en azından.

Farcih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Pamir Demirtaş
Bence vdsl modem satın alman senin için daha iyi olur çünkü Türk Telekom alt yapısını güçlendiriyor. Saha dolabı gelir ise mahallene 100 mbps ye kadar vdsl internet alabilirsin.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence vdsl modem satın alman senin için daha iyi olur çünkü Türk Telekom alt yapısını güçlendiriyor. Saha dolabı gelir ise mahallene 100 mbps ye kadar vdsl internet alabilirsin.
çok bir bilgim yok ama baktığım kadarıyla ADSL destekleyenlerin çoğu VDSL de destekliyor. Benim baktığım birkaç tane vardı iyi midir acaba?

aknRaiden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Akn Raiden
TP-Link ve Zyxel markalarına göz atabilirsiniz..

Farcih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Pamir Demirtaş
çok bir bilgim yok ama baktığım kadarıyla ADSL destekleyenlerin çoğu VDSL de destekliyor. Benim baktığım birkaç tane vardı iyi midir acaba?

Asus n16 alabilirsin. Ac51 de alabilirsin. Vdsl destekli olması önemli, uzun vaadede düşünmek lazım.

RmzDayi

80+ Silver
TENDA modeller adsl için f/p ürünleri var

arda3435

80+

Adsl alma artı, VDSL modem al. 300TL altında bir sürü model var daha sağlıklı olur. Ben kendi kullandığım modemi öneririm. 3 yıldır 110m2 evde sıkıntısız kullanıyorum fiyatıda makul. Asus DSL-N16 kurulumu basit kolayca kurursun.

Top Bottom