Neler Yeni

Yardım ADSL vs VDSL Hakkında Sorum Var

Safderun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Burak Keskin
İyi akşamlar. Köyde oturuyorum. Türk Telekom tarifem sona eriyor. Başka Isp'leri arayıp sorduğumda evimde VDSL desteklendiğini öğrendim. Birçok Isp'ye sorduktan sonra en son sorduğum Isp bana merkeze uzak olduğum için VDSL bağlantı aldığımda kopmalar yaşayacağımı söyledi. Hepsi VDSL 24 Mbit sunabiliyor, ADSL ise 16Mbit. Sizce ne yapmam gerekir? Türk Telekom 16Mbit paketim neredeyse 8 Mbit alıyorum. Bulunduğum mahallenin alt yapısı kötü olduğu söylendi. Diğer Isp'lerden ADSL mi alsam, bağlantı kopmalarını göze alarak VDSL mi alsam? Superbox fiyattan dolayı maalesef alamam. Aklımda deli sorular, cevaplarınızı bekliyorum.

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Bence kullanamadığınız hıza para vermek saçma olur. Tekrar ADSL tarife seçerdim ben olsam.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
VDSL Öneririm. Kopma olursa ADSL'ye geçersin. Bu arada Millenicom'dan vazgeçme.

Safderun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Burak Keskin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence kullanamadığınız hıza para vermek saçma olur. Tekrar ADSL tarife seçerdim ben olsam.
VDSL alırsam eski ADSL hızımdan yukarı alamam mı acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:

VDSL Öneririm. Kopma olursa ADSL'ye geçersin. Bu arada Millenicom'dan vazgeçme.
Bana kopma yaşarsam herhangi bir şekilde ADSL'e geçmeyeceğim söylendi.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Safderun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Burak Keskin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alt yapınız 24mbps destekliyor dediniz. İllaki fark edecektir ama değer mi düşündürür bence.
ADSL 16 destekliyor ancak TT 8 anca veriyor. VDSL de aynı mı olur yoksa 24mbit alabilir miyim acaba? Ben de kopmalar yaşamak pek istemem, düşünüyorum.

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
ADSL 16 destekliyor ancak TT 8 anca veriyor. VDSL de aynı mı olur yoksa 24mbit alabilir miyim acaba? Ben de kopmalar yaşamak pek istemem, düşünüyorum.
24'e yakın olur bence hız. En azından 20'ye.

Railof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Batuhan Semih ERTÜRK
Tavsiyem taahhütsüz istediğin zaman iptal edebileceğin bir şirketten VDSL tarife alman 1-2 ay denersin sıkıntı yoksa devam edersin sıkıntı çıkıyorsa iptal etip tt den devam edersin.

Top Bottom