🔥İndirim AEE® Turbo Jet Fan 1.499TL

34 dolar degildi en son 27 +3 dolardı diye hatırlıyorum yani alacağın şeyin vergisiz fiyati 27 doları geçmemeli kac tane aldığının bir önemi yok
Temu hesaplayıp TL üzerinden sınır koyuyor artık yani kendi çeviriyo. Şuan için 1420 tl sınır vergisiz olarak. Kur değiştikçe güncelliyorlar.

Temu hesaplayıp TL üzerinden sınır koyuyor artık yani kendi çeviriyo. Şuan için 1420 tl sınır vergisiz olarak. Kur değiştikçe güncelliyorlar.
Doğrudur ben Bayadır alışveriş yapmiyorum değişmiş olabilir bu arada aldığım 2 üründe burda alttaki ürün 10dkda bozulmuştu üstekini hala kullaniyorum ama üretimden kaldırılmış her ikiside linkleri yok yani
Şuanki urun markası Htstop olabilir akşam eve geçince bakicam
@Luci_ @FurkanEkici

Ekler

• 1000041331.webp
    1000041331.webp
    115 KB · Hit: 34
Bu ürünlerin çok çeşidi var. Başka yerde ucuz diye hemen atlamanızı tavsiye etmem. Ben aliexpresten almışım 1 sene oldu sanırım. 1300e gelmişti. Uzun süre tetiğe basılı tutmayın. 5 saniye bas bırak şeklinde kullanırsanız yanmaz.

Bu ürünlerin çok çeşidi var. Başka yerde ucuz diye hemen atlamanızı tavsiye etmem. Ben aliexpresten almışım 1 sene oldu sanırım. 1300e gelmişti. Uzun süre tetiğe basılı tutmayın. 5 saniye bas bırak şeklinde kullanırsanız yanmaz.
Evet bu tarz ürünlerde en önemlisi bu senin dediğin dostum. Uzun süre basılı kullandın mı en kalitelileri bile yanabilir. Alakasız ürün ama tefal blanderda bile bize bas bırak şeklinde tavsiye vermişlerdi. Bu şekilde daha uzun ömürlü oluyor.

Mangal yakarken işe yarar mı ? Fön makinesi kuvvetinde 5dk üflese yeter.
Ben de hem mangalı düşünerek, hem de temizliğe vs yardım eder diye aldım.

Hocam temu veya aliexpresste bildiğiniz kaliteli olanı var mı bu üründen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Siz bu satıcıdan mı aldınız temu falan mı

Temu'dan bi sipariş verdim ama ulaşmadı henüz, dm'den atayım linkini.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,461
Üyeler
185,734
Son üye
samerevin
Geri