Aero One Duo sen Aerocool Airhawk Duo hangi nizin kini almalıyım?Aerocool Airhawk Duo ikisinden de iyi, Airhawk Duo öneririm.
Airhawk DUO çok daha iyi, fazla hava alıyor çünkü.Aero One Duo sen Aerocool Airhawk Duo hangi nizin kini almalıyım?
crazyreign
Dostum eğer seçeneklerde Airhawk Duo varsa al geç, çok iyi kasa fiyatına göre. MasterBox MB511 ARGB'den daha fazla hava alıyor o kasa, rakibi ise MasterCase H500.Aero One Duo sen Aerocool Airhawk Duo hangi nizin kini almalıyım?
crazyreign
Airhawk DUO çok daha iyi, fazla hava alıyor çünkü.
haydaaaaaaa hanginiz in kini alayım kesin net bir cevap verebilir misiniz ?Dostum eğer seçeneklerde Airhawk Duo varsa al geç, çok iyi kasa fiyatına göre. MasterBox MB511 ARGB'den daha fazla hava alıyor o kasa, rakibi ise MasterCase H500.
Dostum sen benim yazdığımı okudun mu acaba?haydaaaaaaa hanginiz in kini alayım kesin net bir cevap verebilir misiniz ?
Airhawk Duo diyoruz ikimizde.haydaaaaaaa hanginiz in kini alayım kesin net bir cevap verebilir misiniz ?
knk şimdi fark ettim fiery de Airhawk DUO al demiş pardon tamam Airhawk DUO alıyorum. yardımlarınız için teşekkürler.Dostum sen benim yazdığımı okudun mu acaba?
knk kusura bakma fakat önceden Aero One Duo dedin o yüzden arada kaldım şimdi ikiniz ortak karara vardınız ikinize de teşekkür ediyorum.Airhawk Duo diyoruz ikimizde.