ErenROG
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 7
Dahası
Önü mesh hava alan kasalar tercih etmeye bak dostum markası fark etmez. Ama rampage, powerboost gibi markalardan alma.Şu kasa nasıldır arkadaşlar b450m s2h ryzen 3 3100 ve GTX 1660 super kullanıcam
Cooler Master MB501L alıcam ama bu 200 TL daha ucuz fiyatı düşürmek için bakıyorumÖnü mesh hava alan kasalar tercih etmeye bak dostum markası fark etmez. Ama rampage, powerboost gibi markalardan alma.
O kasa da alınmaz psusu 80+ sertifikalı değil.Cooler Master MB501L alıcam ama bu 200 TL daha ucuz fiyatı düşürmek için bakıyorum
Aerocoolu alayım o zaman bütçem biraz düşük monitör dahil 6500 TL bütçe ayırdım monitörüm rampage 24" 144hz curved monitör 1350 TL fiyatı var 5150 TL sisteme kalıyorO kasa da alınmaz psusu 80+ sertifikalı değil.
Rampagenin hiçbir ürününü önermem 100 tl daha verip Asus vpr249qgr tercih et.Aerocoolu alayım o zaman bütçem biraz düşük monitör dahil 6500 TL bütçe ayırdım monitörüm rampage 24" 144hz curved monitör 1350 TL fiyatı var 5150 TL sisteme kalıyor
Ürünleri genellikle kalitesiz oluyor keza monitörü de öyle. Biraz daha verip çok daha kaliteli bir ürün almak mantıklı neticede böyle şeyleri her zaman almıyorsun 1,2 kere alıyorsunNeden rampage önermiyosunuz hocam
Bu üç monitörden hangisini tercih etmeliyimÜrünleri genellikle kalitesiz oluyor keza monitörü de öyle. Biraz daha verip çok daha kaliteli bir ürün almak mantıklı neticede böyle şeyleri her zaman almıyorsun 1,2 kere alıyorsun
700 TL civarı 600w bir kasa önerir misiniz peki nasıl bir şey alayımAerocool un en ekonomi kasalarindan biri, ama önü mesh kasa almak daha mantıklı olur.
İtopya daki gamebooster kasaBu üç monitörden hangisini tercih etmeliyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
700 TL civarı 600w bir kasa önerir misiniz peki nasıl bir şey alayım