Alınır.bu kasa alınır mı sizce kısa ve öz şekilde sordum
Alınabilir hoş gözüküyor ve de hava akışı iyi gibi.bu kasa alınır mı sizce kısa ve öz şekilde sordum
Airhawk ile aman aman farklı değil görüntüsü.bu kasa alınır mı sizce kısa ve öz şekilde sordum
o yok diye bu modeli tercih ettim neden o daha iyi pekiAlınır ama bu daha iyi.
Aerocool Airhawk Duo Cam Yan Panel 2x20cm Ön, 1x12cm Arka Duo ARGB Fanlı 3.0 Pencereli Oyuncu Kasası AE-AIRHAWKD | Teknobiyotik
Teknik Özellikler Ürün Adı : Aerocool Airhawk Duo Kasa Rengi : Siyah Kasa İç Boyası : Siyah Kasa Tipi : Mid Tower Desteklenen Anakart Tipi : ATX, Micro-ATX, Mini-ITX Güç Kaynağı Konumu : Altta Fan Yuvası : 8 x 12cm veya 5 x 12cm ve 2 x...www.teknobiyotik.com
Çünkü full mesh.o yok diye bu modeli tercih ettim neden o daha iyi peki
Önü açık olduğu için daha çok hava alıyor.o yok diye bu modeli tercih ettim neden o daha iyi peki
o yok diye bunu tercih ettim bence çok aman aman bir fark olmaz yine kaliteli kasaAirhawk ile aman aman farklı değil görüntüsü.
Fakat Airhawk daha iyi performans olarak, ben Nighthawk almam.
fark olur mu peki o kadar aman aman bana olmayacak gibi geliyor ve tasarımları benziyor fakat Aerocool NightHawk Duo RGB daha bi hoş geldi gözümeÖnü açık olduğu için daha çok hava alıyor.
Tam olarak ne kadar fark olacağını bilmiyorum ama biraz fark olur.fark olur mu peki o kadar aman aman bana olmayacak gibi geliyor ve tasarımları benziyor fakat Aerocool NightHawk Duo RGB daha bi hoş geldi gözüme
Hoş geldi ama 4 5 derece fark yaratır. Biri komple hava alıyor biri yanlardan alıyor. Şöyle düşün burun deliğinin biri tıkalıyken mi rahat nefes alırsın yoksa 2'si de açıkken mi?o yok diye bunu tercih ettim bence çok aman aman bir fark olmaz yine kaliteli kasa
Mesaj otomatik birleştirildi:
fark olur mu peki o kadar aman aman bana olmayacak gibi geliyor ve tasarımları benziyor fakat Aerocool NightHawk Duo RGB daha bi hoş geldi gözüme