Aerocool P500C kasa için fan önerisi

Neden hocam görüntü olarak çok güzel duruyor airflow sıkıntısı mı çekerim
Hava akışı rezil oluyor 1500tl lik mesh kasalardan bile kötü bizzat deneyimlerim 5 6 hatta 8 dereceye kadar farkediyor işlemcide

Neden hocam görüntü olarak çok güzel duruyor airflow sıkıntısı mı çekerim
Akvaryum kasalarda intake fanların içeri üflediği hava, soğutulması gereken Cpu ve Gpu gibi bileşenler yerine cama vuruyor. Aynı zamanda exhaust fanlar içerdeki sıcak havayı dışarı üfleyemiyorlar. Bu nedenle sıcaklıklar belirgin yükseliyor. Görünüş için almayı düşünüyorsanız sizin tercihiniz. Ben de tavsiye etmem.

Hava akışı rezil oluyor 1500tl lik mesh kasalardan bile kötü bizzat deneyimlerim 5 6 hatta 8 dereceye kadar farkediyor işlemcide
Akvaryum kasalarda intake fanların içeri üflediği hava, soğutulması gereken Cpu ve Gpu gibi bileşenler yerine cama vuruyor. Aynı zamanda exhaust fanlar içerdeki sıcak havayı dışarı üfleyemiyorlar. Bu nedenle sıcaklıklar belirgin yükseliyor. Görünüş için almayı düşünüyorsanız sizin tercihiniz. Ben de tavsiye etmem.
cevaplar için teşekkürler şu an kullandığım kasa küçük olduğu için parçalar çok ısınıyordu o yüzden büyük kasa almayı düşünüyordum var mı önerileriniz p500c bandında

cevaplar için teşekkürler şu an kullandığım kasa küçük olduğu için parçalar çok ısınıyordu o yüzden büyük kasa almayı düşünüyordum var mı önerileriniz p500c bandında
D502a alabilirsin 3k ya mis gibi

Kasa önerisi postu açarsanız yardımcı olurlar. Şuan bu bütçedeki kasaları listeleyip karşılaştıracak vaktim yok. Zoko amiral alıp düzgün bir fan seti ile kullanılabilir.

Ben de aynı kasayı aldım hocam ben de fan arıyorum da ne alsam bilemedim Lian Li var o da kasadan pahalı maalesef aynı görüntü olsun istiyorum infinity mirror, şu an kasanın içinde Phantom M-3 fanlar var, en son Rampage 120mm sıvı soğutmasını kullanıyordum ilk bozulan fanı oldu o yüzden açıkçası çekimserim ben de markaya karşı, deneyimlemiş birisi var mıdır acaba?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,280
Üyeler
184,292
Son üye
wienzz
Geri