Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
VXPlus kullanıyorum 2 yıldır sıkıntısını görmedim fakat almışken daha iyisini almanızı öneririm
Modeli vx.Modeli tahmin mi edelim? VX gibi rezil modelleri de var, P7 Platinium gibi en azından kağıt üstünde iyi PSU'lar da var (kağıt üstünde dememin sebebi fan kontrolcüsünün kronik sorunlu olması).
noldu hakaretsiz konusamiyon mu bebekaynağın ne senin
Mesaj otomatik birleştirildi:
şimdi bir şey derdim banlanırım diye demicem
konundan bir sey istedigimiz yok yanlis bilgi verdigi mesaja cevap veriyorum
Modeli yazmayı unutmuş olabilirim. Genel olarak nasıl markadır anlamında açtım. Yani hepsi çokmu kötü yoksa daha çok başarılı bir marka mı?noldu hakaretsiz konusamiyon mu bebe
ayrica aerocool psu alinir mi diye garip bir konu acarsan boyle garip cevaplarla karsilasman da olasi. model belirt bidaki sefere
AERCOOL un kalitesiz modelini hatirlamiyorum.Tabii varsa da benim ahmakligimdandir .Eğer power boost gibi bir modeli varsa söyler misin ? Bilmediğimden soruyorum restlesme gibi anlamanoldu hakaretsiz konusamiyon mu bebe
ayrica aerocool psu alinir mi diye garip bir konu acarsan boyle garip cevaplarla karsilasman da olasi. model belirt bidaki sefere
aerocool bir psu ureticisi degil oncelikle. cogu psusunu baska markalar yapiyor.Modeli yazmayı unutmuş olabilirim. Genel olarak nasıl markadır anlamında açtım. Yani hepsi çokmu kötü yoksa daha çok başarılı bir marka mı?
600w 700 lira. En yüksek rx 6600 ve i7 10700f ile kullanırım.aerocool bir psu ureticisi degil oncelikle. cogu psusunu baska markalar yapiyor.
vx plus giris seviyesi bir model. asiri ucuz olmadigi surece onermem ucuzsa alabilirsin
Modeli vx.
Plus.VX Plus ise giris seviyesi, duz VX ise direkt kotu.