Neler Yeni

After effects, Illustrator, Premier Pro Kasa Toplama

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mert Yılmaz
Dostlar merhaba, başlıkta belirtmiş olduğum Adobe programlarının son sürümlerini (ve gelecek sürümler) rahatça kullanabileceğim bir pc toplamak istiyorum. Harici olarak da fifa pubg oyunlarını 1080p'de 50-60 fps'de oynasam yeterli. Bütçem 6K nasıl bir kasa toplayabilirim? Şimdiden teşekkürler.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
premier en fazla 8 thread kullanabilir diye biliyorum ıllustrator hakkında bilgim yok after effects ise ekran kartı önemli aynı zamanda işlemci de aynı şekilde ama multithread değil premiere gibi max 8 thread sanırım tam emin değilim bu konuyu araştırabilirsin neyse 10. nesil intelleri beklemeni öneririm ben bekleyemezsen.
Ekran Alıntısı.PNG

Böyle olabilir ama 1660 super şuanlık stokta yok geldiğinde onu takarak alabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Utku Altıntaş
Instagram
www.instagram.com/utkalt_/
Steam
steamcommunity.com/id/threepo
Twitter
utkalt1
Facebook
u.altintas.54
Anladım hangi site bu acaba?
1660 Ile güzel performans alırsın ama unutma 2060 koyarsan senin için çok daha verimli olur hem rtx teknolojisine sahip olursun hemde geleceğe güzel yatırım fakat seçim senin 1660 da gayet güzel bir kart

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı

beritankorkusuz

80+ Silver
premier en fazla 8 thread kullanabilir diye biliyorum ıllustrator hakkında bilgim yok after effects ise ekran kartı önemli aynı zamanda işlemci de aynı şekilde ama multithread değil premiere gibi max 8 thread sanırım tam emin değilim bu konuyu araştırabilirsin neyse 10. nesil intelleri beklemeni öneririm ben bekleyemezsen.
Alıntıyı görüntüle
Böyle olabilir ama 1660 super şuanlık stokta yok geldiğinde onu takarak alabilirsin.
En iyi seçim bu olacaktır.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,663
Üyeler
159,658
Son üye
Ahmet9611