Neler Yeni

Aga ne bu Gamepower düşmanlığınız?

Kearnes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
İbrahim Kaya
Gamepower bir f/p markası arkadaşlar. Genelde ürünleri de ucuz oluyor. Ee haliyle bütçesi az olan adam da gamepower tercih ediyor. Illa diyorsunuz ki Gamepower alınmaz. Yahu adamın bütçesi el verse zaten ne bileyim gider Asus Rog alır, Razer alır, Steel series falan alır. Demek ki parasına göre alabileceği şey gamepower de var sadece alsın o zaman. Ben hem gamepower saber hem de gamepower luna kullanıyorum. Çok şükür bir sorun yaşamadım daha. Ölümüne bu markayı kötüleyenler var. Tamam aşırı iyi bir marka olmayabilir ama en azından daha uygun fiyata işimizi görebilen şeyler alabiliyoruz. Kimin parası neye yetiyorsa o kişi zaten onu alır. Illa da alınmaz demek saçma bence.

Alpbruh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Alp Goksel
Gamepower bir f/p markası arkadaşlar. Genelde ürünleri de ucuz oluyor. Ee haliyle bütçesi az olan adam da gamepower tercih ediyor. Illa diyorsunuz ki Gamepower alınmaz. Yahu adamın bütçesi el verse zaten ne bileyim gider Asus Rog alır, Razer alır, Steel series falan alır. Demek ki parasına göre alabileceği şey gamepower de var sadece alsın o zaman. Ben hem gamepower saber hem de gamepower luna kullanıyorum. Çok şükür bir sorun yaşamadım daha. Ölümüne bu markayı kötüleyener var. Tamam aşırı iyi bir marka olmayabilir ama en azından daha uygun fiyata işimizi görebilen şeyler alabiliyoruz. Kimin parası neye yetiyorsa o kişi zaten onu alır. Illa da alınmaz demek saçma bence.
Psu harici kötüleyen görmedim. ?

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Asag

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
benim klavye ve monitör gamepower memnunum

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Bugün birisi konu açtı 2000 liraya Asus 165hz TN Panel mi yoksa Gamepower 240hz VA Panel mi diye herkes ölümünde asus önerdi adam da asus aldı boşu boşuna fazla hz den ve panelden mahrum kaldı GP çok daha mantıklıydı

Kearnes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
İbrahim Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
GP klavyem var. W, D, I, K tuşu basmıyor.
Sorun yaşaman mümkün kanka. Teknoloji içeren her üründe her markada sorun yaşamak olası bir şey. Tabii ganepower bi razer kadar olamaz elbette ama her ürünü kötü anlamına da gelmez.

Top Bottom