Neler Yeni

Aga ne bu Gamepower düşmanlığınız?

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Benim de demeye çalıştığım şey buydu.
Tamam gp bazı markalar kadar kaliteli değil ama bu alınmaz çöp demek değildir.
Bütçe kısıtlıysa psu su bilr alınır bir sıkıntısı yok.
Millet pc hakkında bilgisi olmayanlara öyle bir anlatıyorki aldığın gibi bozuk çıkacak sanıyor insanlar.

Kearnes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
İbrahim Kaya

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
Ben seviyorum ama çoğu ürünü f/p yerine kötü olunca sevilmiyor ama ogre ayrı üzümlü kekim benim alcam 1 aya

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Gamepower bir f/p markası arkadaşlar. Genelde ürünleri de ucuz oluyor. Ee haliyle bütçesi az olan adam da gamepower tercih ediyor. Illa diyorsunuz ki Gamepower alınmaz. Yahu adamın bütçesi el verse zaten ne bileyim gider Asus Rog alır, Razer alır, Steel series falan alır. Demek ki parasına göre alabileceği şey gamepower de var sadece alsın o zaman. Ben hem gamepower saber hem de gamepower luna kullanıyorum. Çok şükür bir sorun yaşamadım daha. Ölümüne bu markayı kötüleyenler var. Tamam aşırı iyi bir marka olmayabilir ama en azından daha uygun fiyata işimizi görebilen şeyler alabiliyoruz. Kimin parası neye yetiyorsa o kişi zaten onu alır. Illa da alınmaz demek saçma bence.
F/P fiyat performans değil mi klavyeye 400 TL vereceğim nasıl olsa uygun bi kaç tuşu basmasın mı diyeceğim ?

Sunstorm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Murat-K
GP klavyem var. W, D, I, K tuşu basmıyor.
Gamepower Saber RGB kullanıyorum klavyeyi daima temiz tutarım 4 aydır kullanıyorum hiçbir tuşta sorun yaşamadım mekanik klavyeler toza karşı hassastır marka model fark etmez.
Ayrıca devour mouse unuda 1 ay kadar kullandım hiçbir sorun yaşamadım.

Son düzenleme:

Kearnes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
İbrahim Kaya
F/P fiyat performans değil mi klavyeye 400 TL vereceğim nasıl olsa uygun bi kaç tuşu basmasın mı diyeceğim ?
O tuşlar çoğu arkadaşta ÇATIR ÇATUR basıyor hacım :)

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Kearnes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
İbrahim Kaya
Top Bottom