Neler Yeni

🔥İndirim Ağaç Feneri Dekoratif Aydınlatma İndirimde!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Muhammed İslamoğlu
Ocak ayının son gününe kadar (31 Ocak 2023) Ağaç Feneri paketi indirimde. Satıcısı benim ve bu pahalılıkta fiyatları fahiş rakamlara çekmenin bir manası ve kimseye faydası olmayacağı düşüncesindeyim. Alacak arkadaşlara da şimdiden hayrlı olsun. Ürün prime etiketlidir bu arada.

Ürün linki: https://www.amazon.com.tr/dp/B0B595SV8V

Dünkü satış fiyatı: 159,90₺
31 Ocak'a kadar : 139,90₺

1673858109999.png

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,372
İsim
Diyarhan
Tek renk seçeneği de sunmanız daha iyi olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Muhammed İslamoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En azından reklam olduğunu belirtmişsiniz de yine de yaptığınız yasak bildiğim kadarıyla.
Hocam reklam kategorisinde algılanır mı bilmem fakat yaz dönemi geldiğinde bu ürünlerin fiyatları fırlayıp gidecek. Ben sürekli olarak makul fiyatta tutmaya çalışıyorum ve paylaşmadan da kimsenin haberi olmuyor.
Teşekkürler. Link koymayı unutmuşum. Sonradan koydum linkini ben de.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tek renk seçeneği de sunmanız daha iyi olur.
Hocam tek renk (tek adet) satılması kargo kısmında maaliyeti artırıyor. Müşterilere de o maaliyet yükünü yüklemek istemem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Muhammed İslamoğlu
Hem reklam hem pahalı
Hocam kalite kalite değişir. İsteyen o üründen de alabilir. Üreticisi tek bir fabrika değil bunların. O yüzden "en ucuz benim ürünüm" demiyorum.
Ayrıca bu ürünlerin kargolanmasında ben depo tarafından sağlanan koruma hizmetini de sağladığım için benim ürünüm fiyatı yüksek. Ben de bilirdim en uygun fiyata satmak için koruma vs. yaptırmadan düşük fiyatlarda satmayı.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,372
İsim
Diyarhan
Hocam reklam kategorisinde algılanır mı bilmem fakat yaz dönemi geldiğinde bu ürünlerin fiyatları fırlayıp gidecek. Ben sürekli olarak makul fiyatta tutmaya çalışıyorum ve paylaşmadan da kimsenin haberi olmuyor.

Teşekkürler. Link koymayı unutmuşum. Sonradan koydum linkini ben de.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam tek renk (tek adet) satılması kargo kısmında maaliyeti artırıyor. Müşterilere de o maaliyet yükünü yüklemek istemem.
Yok 5 tane kırmızı 5 tane mavi vb şekilde de satmanızdan bahsettim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Muhammed İslamoğlu
Yok 5 tane kırmızı 5 tane mavi vb şekilde de satmanızdan bahsettim.
Şimdi anladım. Fakat ağaç fenerlerinin kullanım konsepti genelde rengarenk olduğu için bu şekilde satılıyor. Çoğu satıcılar karışık gönderilmektedir diyerek bazı renkleri 2-3 tane koyarken bazı renkleri hiç koymuyor. En mantıklısı her renkten 1'er adet olarak 5li paket şeklinde satmak :)

punisher34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
punisher
Ürünüm elimde kalmasın diye yaptığım açıklama knk senden almazlar deme alırlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Muhammed İslamoğlu
Ürünüm elimde kalmasın diye yaptığım açıklama knk senden almazlar deme alırlar
Yüzlerce ürün sattım ve elimde kalacak korkum olmadı. Kaliteli ürünlerim olduğu için bu korkuyu yaşamıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Muhammed İslamoğlu
yüzlerce satıp 0 yorum :cool:
Yüzlerce ürün sattım yazdım, yüzlerce ağaç feneri değil! ;) Yılan zeka küpü, tütsü, tütsü kayığı, hedef kumbara, cüzdan, akıllı saat, mutfak bıçak seti...

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom