Neler Yeni

🔥İndirim Ağaç Feneri Dekoratif Aydınlatma İndirimde!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

r4NG3r

80+ Silver
Bahsettiğiniz üründen Amazon dahil pek çok platformda ve elden satışla yaklaşık 100 adet satmışımdır. Amazon'da sadece 2 yorum geldi ve şansıma ki bunlar da olumsuz oldu. E-ticarette olabilecek şeyler bunlar ve ürünlerle alakalı da sorun yaşayanlar olabilir. Ben sattığım ürünlerin de halen arkasındayım ve kaliteli ürünler sattığımı da her zaman iddia ederim. Asıl sorun sizin burada insanların kusurlarını araştırma çabasına girmeniz. Amazon profilime girip ürünü arayıp 2 olumsuz yorumu görünce "hah, buldum. Dur şunu bir atayım da rezil edeyim ehehe" diyerek yemeden içmeden bu gönderiyi paylaşmanız da zaten açıkça gösteriyor.

Teşekkürler hocam.

Teşekkürler yorumunuz için.

Yorumunuz için teşekkürler.

Sıcak fırsatlar kategorisinin suistimal edilme gibi bir durumu nasıl olabiliyor bu konuyla? Sıcak fırsat olabilmesi için %60-%70 indirim mi olması lazım illa? Bu ekonomik sıkıntılar içerisinde herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor. Ki ben de elimden geleni yapıyorum. Benim elimden gelen de kârımdan kısarak yapabileceğim indirimi yapmaktı ve bende yaptım.

Yorumunuz için teşekkürler. Forum yönetimi, suistimal edilecek bir durum olsaydı, söylediğiniz gibi müdahale ederdi.

Aynen öyle hocam

Benim paylaşıp paylaşmamam da seni ilgilendirmiyor. İnsanlara giden bildirimlerden sana ne? Onları aklı yok mu? İndirim %1'de olsa indirimdir, %90'da olsa indirimdir. Benim elimden %12,5 indirim yapmak geldi ve ben de fırsatçılarla aynı tarafta olmamak için elimden geleni yapıp indirim yaptım. Siz ise burada teşekkür edeceğinize (ki onu bile beklemiyordum kimseden), gelmiş konu altında gereksiz çekişmeye giriyorsunuz.

İndirim ile, sıcak fırsatla alakası olması için ne olması gerekiyor pardon? Zararına satış yapıp %70-%80 mi indirelim fiyatını? Alan alır, almayana da zorla satmıyoruz.
Ben burayı takip ederek piyasası 1500 tl olan monitör kolu,klavyeyi 100 200 TL'ye
Piyasasi o zaman 2000 tl olan sivi sogutmayi 900 TL'ye
Piyasasi 600 tl olan razer deathadder v2yi 250 TL'ye aldım daha aklima gelmeyen tonla şey vardır

İnsanlar bu tarz urunler icin burayı takip ediyorlar baska yerde 100 tl olan agac susunu sizden 120 TL'ye almak icin degil

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Mert Menteş
Bahsettiğiniz üründen Amazon dahil pek çok platformda ve elden satışla yaklaşık 100 adet satmışımdır. Amazon'da sadece 2 yorum geldi ve şansıma ki bunlar da olumsuz oldu. E-ticarette olabilecek şeyler bunlar ve ürünlerle alakalı da sorun yaşayanlar olabilir. Ben sattığım ürünlerin de halen arkasındayım ve kaliteli ürünler sattığımı da her zaman iddia ederim. Asıl sorun sizin burada insanların kusurlarını araştırma çabasına girmeniz. Amazon profilime girip ürünü arayıp 2 olumsuz yorumu görünce "hah, buldum. Dur şunu bir atayım da rezil edeyim ehehe" diyerek yemeden içmeden bu gönderiyi paylaşmanız da zaten açıkça gösteriyor.

Teşekkürler hocam.

Teşekkürler yorumunuz için.

Yorumunuz için teşekkürler.

Sıcak fırsatlar kategorisinin suistimal edilme gibi bir durumu nasıl olabiliyor bu konuyla? Sıcak fırsat olabilmesi için %60-%70 indirim mi olması lazım illa? Bu ekonomik sıkıntılar içerisinde herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor. Ki ben de elimden geleni yapıyorum. Benim elimden gelen de kârımdan kısarak yapabileceğim indirimi yapmaktı ve bende yaptım.

Yorumunuz için teşekkürler. Forum yönetimi, suistimal edilecek bir durum olsaydı, söylediğiniz gibi müdahale ederdi.

Aynen öyle hocam

Benim paylaşıp paylaşmamam da seni ilgilendirmiyor. İnsanlara giden bildirimlerden sana ne? Onları aklı yok mu? İndirim %1'de olsa indirimdir, %90'da olsa indirimdir. Benim elimden %12,5 indirim yapmak geldi ve ben de fırsatçılarla aynı tarafta olmamak için elimden geleni yapıp indirim yaptım. Siz ise burada teşekkür edeceğinize (ki onu bile beklemiyordum kimseden), gelmiş konu altında gereksiz çekişmeye giriyorsunuz.

İndirim ile, sıcak fırsatla alakası olması için ne olması gerekiyor pardon? Zararına satış yapıp %70-%80 mi indirelim fiyatını? Alan alır, almayana da zorla satmıyoruz.

Yorumunuz için teşekkürler hocam. Ben de isterdim çok uygun fiyatlı, yüksek oranlarda indirimli ürünler sunmayı. Ben de elimden geleni yaptım. Böyle tepkiler alınca da hem tuhafıma gitti hem de zoruma gitti yani. Reklam, suistimal, ürünlerim hakkında ileri geri konuşmalar vs. En azından emeğe saygı bekliyordum sadece.

Anlamak istemiyorsunuz sanırım 10 satıcıdan 6 7sinden daha pahalıya satıyorsunuz lafa gelincede indirim var indirimin paylaşılması gereken yer de sıcak fırsatlar diyorsunuz bir ürün en ucuz fiyatı 100tldir ama 80e inmiştir sıcak fırsatlarda paylaşılır siz normalde fiyatı 90 100tl olan ürünü 150den 130a indirim yapmışsınız ve burada paylaşıyorsunuz. Forum da paylaşamazsınız demiyorum ürünün 300tlde olsa paylaşabilirsin fakat yeri burası değil.Bak ne güzel anlatmaya çalıştım senin gibi üstten konuşmadım umarım tatlıya bağlanır :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Muhammed İslamoğlu
Ben burayı takip ederek piyasası 1500 TL olan monitör kolu,klavyeyi 100 200 TL'ye
Piyasasi o zaman 2000 TL olan sivi sogutmayi 900 TL'ye
Piyasasi 600 TL olan razer deathadder v2yi 250 TL'ye aldım daha aklima gelmeyen tonla şey vardır

İnsanlar bu tarz urunler icin burayı takip ediyorlar baska yerde 100 TL olan agac susunu sizden 120 TL'ye almak icin degil
Sizin hangi ürünleri ne kadara aldığınız ne beni, ne de diğer insanları ilgilendirmez. Ben normal satış fiyatımın altına düşürdüğüm ürünümü insanlar fiyattan faydalansınlar diyerek satışa sundum. Başkası bu ürünü daha ucuza satabilir ama bu benim sattığım fiyatı aşağı çekerek indirim oluşturmadığım ya da oluşturamayacağım manasına da gelmez. Ürünümü alıp kullanmadıysanız, başka satıcıların verdiği fiyatlarla kıyaslama yapma hakkınızın da olmadığını bilin.

Anlamak istemiyorsunuz sanırım 10 satıcıdan 6 7sinden daha pahalıya satıyorsunuz lafa gelincede indirim var indirimin paylaşılması gereken yer de sıcak fırsatlar diyorsunuz bir ürün en ucuz fiyatı 100tldir ama 80e inmiştir sıcak fırsatlarda paylaşılır siz normalde fiyatı 90 100tl olan ürünü 150den 130a indirim yapmışsınız ve burada paylaşıyorsunuz. Forum da paylaşamazsınız demiyorum ürünün 300tlde olsa paylaşabilirsin fakat yeri burası değil.Bak ne güzel anlatmaya çalıştım senin gibi üstten konuşmadım umarım tatlıya bağlanır :)
Ben üstten konuşmadım hiçbir yazımda. Bu ürünü satan tek benim de demedim. Satılan ürünlerin birebir aynı kaliteye sahip olduğunu, kargolamasına kadar ek hizmetleri de içinde barındırdığını bilip bilmeden neden yargılama moduna geçiyorsunuz. Bu ürünler paket halinde satıldığı için biraz büyük kargo paketi isteyen ürünler ve kırılabilir ürünler oldukları için kargolama sırasında koruma poşeti/havalı poşet gibi ekstra hizmet gerektiren ürünler. Sizin diğer satıcılardan alacağınız ürünlerde mümkün mertebe bu tip kargolamalar olmadan satılıyor.
Çünkü bunlar birer maliyet ve bu maliyetli hizmetleri verip vermemek de satıcıya kalır. Ben ürünlerin kargoyla gönderimi sırasında zarar görmemesi için ekstra olarak bu hizmetleri de verdiğim için diğer ürünlere göre fiyatı 10-20₺ yüksek olabiliyor. Müşterilerin ürünleri aldığında kırık, çatlak, kullanılamaz bir şekilde görmesindense, Fiyatını diğer satıcılara göre yüksek tutarak satmayı tercih ettim.
Ürünlerimde fiyatın diğer satıcılara göre yüksek olması, müşterilerin memnuniyetini sağlamak adına ek hizmet verdiğim içindir. Siz bu konuları anlamadığınız için size sıcak fırsat olarak görünmüyor. Ben her satışımda arka planda yapılan hizmetleri tek tek açıklayamam. İndirimli halde dahi fiyat diğer satıcılara göre yüksekse, demek ki ek hizmetler mevcut.

Bursa'da olan varsa 3 model 30 renk çeşidi ile yarı parasından veririm.Siz reklam yapmak için yanlış bir yol seçmişsiniz.
Amacım reklam olsaydı aylardır satışını yaptığım ürünü şimdi paylaşmazdım. Ürünün benim ürünüm olduğunu belirtmeseydim reklam olmayacaktı değil mi? Ne fark edecekti? Ben gizlemeden, dürüstçe benim ürünüm olduğunu belirttim. Forum yöneticileri de reklam olmadığına karar vermiş ki konu halen açık. Ayrıca siz Bursa'da olanlara yarı parasından vereceğinizi söylüyorsunuz. Ben de Kayseri'de olanlara yarı parasından verdim. Çünkü aynı şehirde olanlar elden teslim alacağı için kargo ücreti girmeyecek satışın arasına. Biraz mantık lütfen!

Otrivine

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Feyzi Turkut
bence bu konu kilitlenmeli gerek yok yani uzatılmasına burda bir reklam durumu var. Ağaç süsü ve kaldı ki deli gibi bir indirim yokken, sıcak fırsat değildir. Çünkü bu bir fırsat değildir. Yapılmış küçük bir indirimdir sadece. Ve ürün size aitse tamamiyle reklamdır. Umarım moderatörler gerekeni yapar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Muhammed İslamoğlu
Peki, daha da anlatmaya çalışmayacağım. Alan alır, almayana da zorla bir şey satılmaz zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Mert Menteş
bence bu konu kilitlenmeli gerek yok yani uzatılmasına burda bir reklam durumu var. Ağaç süsü ve kaldı ki deli gibi bir indirim yokken, sıcak fırsat değildir. Çünkü bu bir fırsat değildir. Yapılmış küçük bir indirimdir sadece. Ve ürün size aitse tamamiyle reklamdır. Umarım moderatörler gerekeni yapar.
Bende umuyorum gereken yapılır ama geç kalındı dediğiniz gibi konu kilitlenmeli

Engeuc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Ng3
Amacım reklam olsaydı aylardır satışını yaptığım ürünü şimdi paylaşmazdım. Ürünün benim ürünüm olduğunu belirtmeseydim reklam olmayacaktı değil mi? Ne fark edecekti? Ben gizlemeden, dürüstçe benim ürünüm olduğunu belirttim. Forum yöneticileri de reklam olmadığına karar vermiş ki konu halen açık. Ayrıca siz Bursa'da olanlara yarı parasından vereceğinizi söylüyorsunuz. Ben de Kayseri'de olanlara yarı parasından verdim. Çünkü aynı şehirde olanlar elden teslim alacağı için kargo ücreti girmeyecek satışın arasına. Biraz mantık lütfen!
Öncelikle kendi ürününüz diye paylaşmasaydınız da herkes çok pahalı tepkisini verecekti sizde bu şekilde savunma yapmaya çalışmayacaktınız.Ayrıca sizin satış yaptığınız platformların bir çoğunda benimde mağazalarım var ve işleyişi komisyon ve kargo ücretlerine hakimim sizin belirlediğiniz rakam çok fazla neden bunu kabul etmiyorsunuz mesela şöyle diyebilirsiniz ben üretici olmadığım için ben bu rakamdan alıyorum komisyon ve kargo ücretlerini koyunca bana daşu kadar kar kalıyor diyebilirsiniz ama siz gereksiz bir savunma içine giriyorsunuz

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom