Ben burayı takip ederek piyasası 1500 tl olan monitör kolu,klavyeyi 100 200 TL'yeBahsettiğiniz üründen Amazon dahil pek çok platformda ve elden satışla yaklaşık 100 adet satmışımdır. Amazon'da sadece 2 yorum geldi ve şansıma ki bunlar da olumsuz oldu. E-ticarette olabilecek şeyler bunlar ve ürünlerle alakalı da sorun yaşayanlar olabilir. Ben sattığım ürünlerin de halen arkasındayım ve kaliteli ürünler sattığımı da her zaman iddia ederim. Asıl sorun sizin burada insanların kusurlarını araştırma çabasına girmeniz. Amazon profilime girip ürünü arayıp 2 olumsuz yorumu görünce "hah, buldum. Dur şunu bir atayım da rezil edeyim ehehe" diyerek yemeden içmeden bu gönderiyi paylaşmanız da zaten açıkça gösteriyor.
Teşekkürler hocam.
Teşekkürler yorumunuz için.
Yorumunuz için teşekkürler.
Sıcak fırsatlar kategorisinin suistimal edilme gibi bir durumu nasıl olabiliyor bu konuyla? Sıcak fırsat olabilmesi için %60-%70 indirim mi olması lazım illa? Bu ekonomik sıkıntılar içerisinde herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor. Ki ben de elimden geleni yapıyorum. Benim elimden gelen de kârımdan kısarak yapabileceğim indirimi yapmaktı ve bende yaptım.
Yorumunuz için teşekkürler. Forum yönetimi, suistimal edilecek bir durum olsaydı, söylediğiniz gibi müdahale ederdi.
Aynen öyle hocam
Benim paylaşıp paylaşmamam da seni ilgilendirmiyor. İnsanlara giden bildirimlerden sana ne? Onları aklı yok mu? İndirim %1'de olsa indirimdir, %90'da olsa indirimdir. Benim elimden %12,5 indirim yapmak geldi ve ben de fırsatçılarla aynı tarafta olmamak için elimden geleni yapıp indirim yaptım. Siz ise burada teşekkür edeceğinize (ki onu bile beklemiyordum kimseden), gelmiş konu altında gereksiz çekişmeye giriyorsunuz.
İndirim ile, sıcak fırsatla alakası olması için ne olması gerekiyor pardon? Zararına satış yapıp %70-%80 mi indirelim fiyatını? Alan alır, almayana da zorla satmıyoruz.
Piyasasi o zaman 2000 tl olan sivi sogutmayi 900 TL'ye
Piyasasi 600 tl olan razer deathadder v2yi 250 TL'ye aldım daha aklima gelmeyen tonla şey vardır
İnsanlar bu tarz urunler icin burayı takip ediyorlar baska yerde 100 tl olan agac susunu sizden 120 TL'ye almak icin degil