Neler Yeni

🔥İndirim Ağaç Feneri Dekoratif Aydınlatma İndirimde!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

celilcan1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Celil Can
Yüzlerce ürün sattım yazdım, yüzlerce ağaç feneri değil! ;) Yılan zeka küpü, tütsü, tütsü kayığı, hedef kumbara, cüzdan, akıllı saat, mutfak bıçak seti...
1673899041253.png

:(

Konu sahibi arkadaşın üzerine neden bu kadar gidilmiş anlamadım, farklı bir yerde satış yapmış olabilir ya da bir dükkanı olabilir neden bu kadar gerdiniz ki ortamı?
Katılıyorum, gereksiz bir çekişme olmuş. Alan alır, almayan almaz. Alıp kullandıysan kötü yorum yaparsın veya översin anlarız da. İlk defa gördüğün, ürününü kullanmadığın birinin üzerine gitmek ve kötülemek çok yersiz bir durum.

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,572
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Konu sahibi arkadaşın üzerine neden bu kadar gidilmiş anlamadım, farklı bir yerde satış yapmış olabilir ya da bir dükkanı olabilir neden bu kadar gerdiniz ki ortamı?
Emeğe saygı yok çünkü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Mert Menteş
Katılıyorum, gereksiz bir çekişme olmuş. Alan alır, almayan almaz. Alıp kullandıysan kötü yorum yaparsın veya översin anlarız da. İlk defa gördüğün, ürününü kullanmadığın birinin üzerine gitmek ve kötülemek çok yersiz bir durum.
Sıcak Fırsatlar kategorisinin suistimal edilmemesi gerekiyor binlerce insana mail gidiyor

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,572
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar kategorisinin suistimal edilmemesi gerekiyor binlerce insana mail gidiyor
Forum yöneticileri uygunsuz bir durum olsaydı, müdahale ederdi. Yine de konuyu ve şikayetinizi raporlama hakkınız var.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Mert Menteş
Ee yani bakma geç
Benim bakıp bakmamam seni ilgilendirmiyor bir sürü insana bildirim gidiyor diyorum alooo
Mesaj otomatik birleştirildi:

Forum yöneticileri uygunsuz bir durum olsaydı, müdahale ederdi. Yine de konuyu ve şikayetinizi raporlama hakkınız var.
Değerli yorumun için teşekkür ederim

Forumda çok fazla esnaf var e ticaret yapan var %12.5 indirim yapan bütün satıcılar ürünlerini sıcak fırsatta paylaşabilsin o zaman.

r4NG3r

80+ Silver
İndirimle,sıcak fırsatla alakası olmayan bir ürünü sıcak fırsatlar kategorisinde paylaştığı için olabilir mi? Neyi anlamadiniz?

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,572
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İndirimle,sıcak fırsatla alakası olmayan bir ürünü sıcak fırsatlar kategorisinde paylaştığı için olabilir mi? Neyi anlamadiniz?
Raporlayin gitsin uzatmayalım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Muhammed İslamoğlu
Bahsettiğiniz üründen Amazon dahil pek çok platformda ve elden satışla yaklaşık 100 adet satmışımdır. Amazon'da sadece 2 yorum geldi ve şansıma ki bunlar da olumsuz oldu. E-ticarette olabilecek şeyler bunlar ve ürünlerle alakalı da sorun yaşayanlar olabilir. Ben sattığım ürünlerin de halen arkasındayım ve kaliteli ürünler sattığımı da her zaman iddia ederim. Asıl sorun sizin burada insanların kusurlarını araştırma çabasına girmeniz. Amazon profilime girip ürünü arayıp 2 olumsuz yorumu görünce "hah, buldum. Dur şunu bir atayım da rezil edeyim ehehe" diyerek yemeden içmeden bu gönderiyi paylaşmanız da zaten açıkça gösteriyor.

Teşekkürler hocam.

Teşekkürler yorumunuz için.

Emeğe saygı yok çünkü.
Yorumunuz için teşekkürler.

Sıcak fırsatlar kategorisinin suistimal edilme gibi bir durumu nasıl olabiliyor bu konuyla? Sıcak fırsat olabilmesi için %60-%70 indirim mi olması lazım illa? Bu ekonomik sıkıntılar içerisinde herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor. Ki ben de elimden geleni yapıyorum. Benim elimden gelen de kârımdan kısarak yapabileceğim indirimi yapmaktı ve bende yaptım.

Yorumunuz için teşekkürler. Forum yönetimi, suistimal edilecek bir durum olsaydı, söylediğiniz gibi müdahale ederdi.

Ee yani bakma geç
Aynen öyle hocam

Benim bakıp bakmamam seni ilgilendirmiyor bir sürü insana bildirim gidiyor diyorum alooo

Değerli yorumun için teşekkür ederim

Forumda çok fazla esnaf var e ticaret yapan var %12.5 indirim yapan bütün satıcılar ürünlerini sıcak fırsatta paylaşabilsin o zaman.
Benim paylaşıp paylaşmamam da seni ilgilendirmiyor. İnsanlara giden bildirimlerden sana ne? Onları aklı yok mu? İndirim %1'de olsa indirimdir, %90'da olsa indirimdir. Benim elimden %12,5 indirim yapmak geldi ve ben de fırsatçılarla aynı tarafta olmamak için elimden geleni yapıp indirim yaptım. Siz ise burada teşekkür edeceğinize (ki onu bile beklemiyordum kimseden), gelmiş konu altında gereksiz çekişmeye giriyorsunuz.

İndirim ile, sıcak fırsatla alakası olması için ne olması gerekiyor pardon? Zararına satış yapıp %70-%80 mi indirelim fiyatını? Alan alır, almayana da zorla satmıyoruz.

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,572
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Hocam biz alıştık amazon'dan veya forumdaki indirim paylaşan yönetici ve arkadaşlarin sayesinde çok çok uyguna ürün almaya. 100 TL'ye aldığımız ürünü en az 600 TL'den sattık. Belki ondan garip gelmiştir. Kötü söz olmadığı sürece sorun yok. Herkes istediğini forum kurallarına uygun şekilde yazabilir. Siz esnafsiniz madem, böyle tartışmalara girmeyin. Naçizane fikrim bu. Sedece çok üstünüze gidildiği ve gereksiz tartışma olduğunu anlatmaya çalıştık. Kimsenin kötü niyetli olduğunu sanmıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Muhammed İslamoğlu
Hocam biz alıştık amazon'dan veya forumdaki indirim paylaşan yönetici ve arkadaşlarin sayesinde çok çok uyguna ürün almaya. 100 TL'ye aldığımız ürünü en az 600 TL'den sattık. Belki ondan garip gelmiştir. Kötü söz olmadığı sürece sorun yok. Herkes istediğini forum kurallarına uygun şekilde yazabilir. Siz esnafsiniz madem, böyle tartışmalara girmeyin. Naçizane fikrim bu. Sedece çok üstünüze gidildiği ve gereksiz tartışma olduğunu anlatmaya çalıştık. Kimsenin kötü niyetli olduğunu sanmıyorum.
Yorumunuz için teşekkürler hocam. Ben de isterdim çok uygun fiyatlı, yüksek oranlarda indirimli ürünler sunmayı. Ben de elimden geleni yaptım. Böyle tepkiler alınca da hem tuhafıma gitti hem de zoruma gitti yani. Reklam, suistimal, ürünlerim hakkında ileri geri konuşmalar vs. En azından emeğe saygı bekliyordum sadece.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,136
Üyeler
166,162
Son üye
arnoldin
Top Bottom