Eyüphan.10
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 209
- İsim
- Eyüphan DEMİRCİ
arkadaşlar kendi laptopumu sürekli arıza çıkarttığından dolayı değişim ve iade hakkım olduğu için değiştiriyorum misliyle değişim hakkımı kullanıyorum ve değişim talep ettim yaklaşık 6 hafta sonra yeni cihaz sıfır kutu elimde olacak aşağıda özelliklerini belirttiğim benim cihazımın aynısını yollarlar büyük ihtimalle benim cihazın en ucuz fiyatı akakçede 29k yanlış hatırlamıyorsam sıfır cihaz geldiğinde ikinci elden kaç paraya satmalıyım kaç paraya gider tahminleriniz nedir daha önce sorun çıkartmadan önce satılığa koymuştum sorun çıkınca sorunlu cihaz satmak gibi bir şey yapamayacağım için ilandan kaldırdım değişim bekliyorum yeni cihazı satıp masaüstüne geçeceğim ikinci el olarak ilana koyduğumda ise benim cihaza 20k ya alıcı vardı ben 23 yazmıştım 20 k ya vermedim arkadaş 21 i zorladı yine vermedim sonrada arıza çıktı işte allahın işi iade sürecinede mahkeme işi uzatacağı için bulaşmak istemiyorum üniversitede bilgisayar programı öğrencisiyim bilgisayara ihtiyacım var uzun süre bilgisayarsız kalamam o yüzden misliyle değişim alıp cihazı kapalı kutu satmayı düşünüyorum hp şuanda değişim sürecini başlattı yani yeni cihazım geldiğinde sizce hangi fiyatlardan satabilirim.
hp victus 16 ryzen 5 6600h işlemci rtx 3050ti ve 16gb ram 500gb ssd var cihazda 144hz ips 16 inch vs vs
hp victus 16 ryzen 5 6600h işlemci rtx 3050ti ve 16gb ram 500gb ssd var cihazda 144hz ips 16 inch vs vs