Rampage Comfort.
f/p Anlamadın Herhalde![]()
Corsair Void RGB Elite USB Premium 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Void RGB Elite USB Premium 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Void RGB Elite USB Premium 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 5.849,10 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Corsair HS60 PRO Surround 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair HS60 PRO Surround 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair HS60 PRO Surround 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 4.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
????
Sen yakında 2k bütçesi olana 20 tl lik kulaklık önerirsinf/p Anlamadın Herhalde
Sadece Sevdiğim Kulaklığı Önerdim Böyle leb demeden leblebi olmanıza gerek yok yani Ayrıca sizene anlamadım ? Battım mı sizeSen yakında 2k bütçesi olana 20 TL lik kulaklık önerirsin
Fiyat performans öyle bir şey değil. Geberil fiyatlı ürünler fiyat performans olamaz.f/p Anlamadın Herhalde
https://www.akakce.com/kulaklik/en-...fonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,1063666399.html bu varken rampage mi ?Rampage Comfort.