Neler Yeni

Agalar yeni sistem i nasil buldunuz 1 ay daha beklenmelimi

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Abiler sistem çok iyi bende biliyorum . Size sorum su itopya hakkında beni bilgilendirin lütfen büyük bir firma oldunu biliyorum ama şikayet lerde malum!! Yarın 12 ye kadar İncehesap i da bekliycem sizce bu sistem kaçmama limi?

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
DA-4 kadar iyi bir sistem alamazsın beklesen de. Şikayet her satıcı için var zaten. İlla sorun yaşayanlar oluyor ama itopya en iyi ve en güvenilir sitelerden birisi. Bu fırsatı kaçırma derim ben.

SquizzySP

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Fatih Yeşil
Abiler sistem çok iyi bende biliyorum . Size sorum su itopya hakkında beni bilgilendirin lütfen büyük bir firma oldunu biliyorum ama şikayet lerde malum!! Yarın 12 ye kadar İncehesap i da bekliycem sizce bu sistem kaçmama limi?
itopya musteri hizmetleri konusunda cok iyi sayılmaz şikayetler fazla ama sorun yaşamazsın büyük ihtimalle ama şans

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
DA-4 kadar iyi bir sistem alamazsın beklesen de. Şikayet her satıcı için var zaten. İlla sorun yaşayanlar oluyor ama itopya en iyi ve en güvenilir sitelerden birisi. Bu fırsatı kaçırma derim ben.
Yarın 12 den sonra almayı düşünüyorum sizde netten mi aldınız (dolar daha da artacak gibi) yalniz 8 gb ram olarak alcam bi sorun olurmy
itopya musteri hizmetleri konusunda cok iyi sayılmaz şikayetler fazla ama sorun yaşamazsın büyük ihtimalle ama şans
Yarın 12 den sonra almayı düşünüyorum sizde netten mi aldınız (dolar daha da artacak gibi) yalniz 8 gb ram olarak alcam bi sorun

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Yarın 12 den sonra almayı düşünüyorum sizde netten mi aldınız (dolar daha da artacak gibi) yalniz 8 gb ram olarak alcam bi sorun olurmy
Yarın 12 den sonra almayı düşünüyorum sizde netten mi aldınız (dolar daha da artacak gibi) yalniz 8 gb ram olarak alcam bi sorun
8 GB ram günümüz için yetersiz.
Ve evet kullandığım sistemin her parçasını ayrı ayrı sitelerden aldım.

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
8 GB ram günümüz için yetersiz.
Ve evet kullandığım sistemin her parçasını ayrı ayrı sitelerden aldım.
Sonradan yukseltirim yani o sıkıntı deil şuan beni kurtarir

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Sonradan yükselteceksen olabilir.

hankSchrader

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Hank Schrader
hemen almalısın dostum.stoklarda sınırılı diye biliyorum.koskoca DA sıstem cıkarmıs.sabaha kalkdıgında belkıde bulamasın:) param olsa da şu sistemi ben alsam.kaçırma derim hemen almalısın.itopyada sorun yaşayacagını düşünmüyorum.kesin bişeyde diyemem.sonuçta internetten alıyosun şans işi dostum :)

SquizzySP

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Fatih Yeşil
incehesaptan aldım

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
hemen almalısın dostum.stoklarda sınırılı diye biliyorum.koskoca DA sıstem cıkarmıs.sabaha kalkdıgında belkıde bulamasın:) param olsa da şu sistemi ben alsam.kaçırma derim hemen almalısın.itopyada sorun yaşayacagını düşünmüyorum.kesin bişeyde diyemem.sonuçta internetten alıyosun şans işi dostum :)
Aynen çok haklısın sen nerden almıştın?

LahmatsuDcr

80+ Silver
Tek tek toplamaya göre 700 TL daha ucuz. Alınır!

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Top Bottom