Aga beearkadaşım yok bu oyunu oynayan gerçi birlikte oynadığım da yok ama neyse. solo tek başıma 200 saat götürür mü?
Sarmak ne kelime serum gibi direk vucuda enjekte ediyor. Cok beğendiğim en iyi strateji oyunu 1 2 3 bitirdim sira 4 geldisizce sarar mı hocam
Bence 1 den başlamak daha iyi film serisi gibi düşün ve de nasıl geliştirdiklerini gör. stronghold 1 2 3 4(warlord) bitirdim aoe 123 bitirdim bir haftaya 4 gecerim bu tür stratejik oyunlara bayılıyorumbende mi 1 den başlayayım ama 1 türkçe değil o yüzden bence 2 daha iyi olur
Ben tek oynadım ve belli bir yere kadar zevkli.arkadaşım yok bu oyunu oynayan gerçi birlikte oynadığım da yok ama neyse. solo tek başıma 200 saat götürür mü?
Hikaye akışı yok tarihsel akış var 4 hariç.bende mi 1 den başlayayım ama 1 türkçe değil o yüzden bence 2 daha iyi olur
3 te senkronizasyon sorunu var diyorlar. Gereksiz kasıyormuş.Ben tek oynadım ve belli bir yere kadar zevkli.
Fiyatına göre 1. ve 3. oyunları güzel fiyatta ama nedense 2. oyun bir tık pahalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hikaye akışı yok tarihsel akış var 4 hariç.
Bence en çok hangi tarihe ilgi duyuyor isen o tarihi içeren oyunu al mesela beni 2 ve 3. oyounun tarihsel dönemleri sarıyor.
Optimizasyondur o.3 te senkronizasyon sorunu var diyorlar. Gereksiz kasıyormuş.