Ben Tümay
80+ Bronze
Dahası
Şaka yaptım reis ya
Şaka yaptım reis ya
ya dmsrjsrtyksrtkjsrykjwrykŞaka yaptım reis yaAğır FPS oyuncusu için demişsin ya.
tabii ki isterim ama ss ıps ne oluyorAttığım monitörden kralı yok bence hocam. GameBooster önermem, önermiyordu kimse.
Şaka yaptımAşağıdaki monitörü öneririm, kendim de kullanıyorum. Kullanıpta memnun olmayan yok.
Monitör: https://www.itopya.com/gigabyte-238...ips-fhd-freesync-premium-gaming-monito_u20017
beğendim harbi güzel
240 almak daha mantıklı 144 ile 165 arasında dahi ufak bi fark varken 165 ile 240 arasında çok fark olur
Gigabyte SS İPS, AOC ise İPS. Ayrıca Gigabyte'de HDR var ve 180Hz, AOC'da HDR yok ve 165Hz.
240 demedim zaten GIGABYLE Dedim240 almak daha mantıklı 144 ile 165 arasında dahi ufak bi fark varken 165 ile 240 arasında çok fark olur
gigabyte alıcam arkadaşın ikna kabiliyeti en max daGigabyte SS İPS, AOC ise İPS. Ayrıca Gigabyte'de HDR var ve 180Hz, AOC'da HDR yok ve 165Hz.
Marketing:100gigabyte alıcam arkadaşın ikna kabiliyeti en max da![]()
Eyvallahgigabyte alıcam arkadaşın ikna kabiliyeti en max da![]()
bide bişi dicem bunda ghosting olmaz demiGigabyte SS İPS, AOC ise İPS. Ayrıca Gigabyte'de HDR var ve 180Hz, AOC'da HDR yok ve 165Hz.
saol kardeşim senin monitör neydiEyvallahPişman olmazsın bence, bende ve arkadaşımda ölü pixel de çıkmadı, tabii her monitörde maalesef çıkma ihtimali var. Hayırlı olsun şimdiden
![]()