Onun yerine a3 tercih ederdim https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-tronic-110hp-tdi-ekstra-dolu-933447975/detay
Evet, düz yolda giderken bile sıkıntı çıkarabilir. Bunun için ya çok iyi tanıdığınız güvenilir bir ustaya gösterin ya da hiç uğraşmayın.Sanayiye sokar mı bu araba bu çocuğu
Onun yerine porsche cayenne 4.5s 340hp v8 alirim 200k TL'ye yanina 50k tl de bakim / servis icin butce ayirirdimNe gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kızlar m sporta düşüyor kanks
Tam Şer****siz bu çocuk ya dasdfsafdsggh![]()
Konu o değil, biri 240 bin lira birisi 30 bin. Zaten aynı kefeye koyan yok ama bunu almak saçmalık.
.Dostum bu adam doğruları tükürüyor![]()
2007 model vs.Onun yerine porsche cayenne 4.5s 340hp v8 alirim 200k TL'ye yanina 50k TL de bakim / servis icin butce ayirirdim
Aldırtmayacağım zatenKonu o değil, biri 240 bin lira birisi 30 bin. Zaten aynı kefeye koyan yok ama bunu almak saçmalık.
Çıkartabilir bilemeyiz, şaseler gitmiş olabilir. Ustalık kötü zaten kaputu düzgün koyamamış bile fotodan anlaşılıyor.Aldırtmayacağım zaten
Şimdi araba düz yolda giderken bile sıkıntı çıkarma potansiyeli sahip bir BMW mi
Peki bu modelin daha düşük paketi nasıl olur ?Çıkartabilir bilemeyiz, şaseler gitmiş olabilir. Ustalık kötü zaten kaputu düzgün koyamamış bile fotodan anlaşılıyor.
Elbette bu da mantıklı ama çok masraflı olur. Ben olsam başka seçeneklere yönelirim.Peki bu modelin daha düşük paketi nasıl olur ?
M sport yerine normal alıp m sporta çevirsek ?
Ne gibi seçeneklere yönelirsiniz peki ?Elbette bu da mantıklı ama çok masraflı olur. Ben olsam başka seçeneklere yönelirim.
Alınabilir Fakat Ekspertize Ve İyi Bir Ustaya Gösterin Her Yerine Bakın. Satarken Zorlanırsınız Ama .BMW 3 Serisi Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık BMW 3 Serisi fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Arkadaşımın babası oğluna yani arkadaşıma 18 yaş hediyesi olarak araba alacakmış
Arkadaşımda bunu beğenmiş
Genç arabası alınacak anlayacağınız
Bana bunu attı
Sizce alınır mı?
Ekspertizde çok da kirli değil aslında
Bilemedim taklası falan yok en azından
Dediğim gibi hediye satmak için alınmıyorAlınabilir Fakat Ekspertize Ve İyi Bir Ustaya Gösterin Her Yerine Bakın. Satarken Zorlanırsınız Ama .