Kupon araç derkenSakın almayın bu kupon araç. Alanında bir tarafında patlar ona göre...
Sonra şahin gibi saniyeden çıkamamazlık yaşamayalım kralParasına göre alınır
Kupon araç yani bu araba bir yerimde patladı ve elden çıkartmaya çalışıyorum uygun yazıp elimden atmak istiyorum çünki dakkası dakkasını tutmaz bu fiyatla daha nizami araçlar bakın. Bunlar fırlama aracı...Kupon araç derken
Tuzak gibi bir şey mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sonra şahin gibi saniyeden çıkamamazlık yaşamayalım kral
baba her şey parasına göre bu araç pıyasanın altında bır araç ona göre değerlendır, ağır hasarlı dıye çöpe mı atalım, motoru yürür güzelse on numara araba boncuk gıbı, sadece ağır hasar kaydı var dıye çöpe atılmaz.Kupon araç derken
Tuzak gibi bir şey mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sonra şahin gibi saniyeden çıkamamazlık yaşamayalım kral
Bende bir tık öyle düşünüyorum ama sanayiden çıkamazsak sıkıntı babababa her şey parasına göre bu araç pıyasanın altında bır araç ona göre değerlendır, ağır hasarlı dıye çöpe mı atalım, motoru yürür güzelse on numara araba boncuk gıbı, sadece ağır hasar kaydı var dıye çöpe atılmaz.
Ben olsam kesinlikle almamBMW 3 Serisi Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık BMW 3 Serisi fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Arkadaşımın babası oğluna yani arkadaşıma 18 yaş hediyesi olarak araba alacakmış
Arkadaşımda bunu beğenmiş
Genç arabası alınacak anlayacağınız
Bana bunu attı
Sizce alınır mı?
Ekspertizde çok da kirli değil aslında
Bilemedim taklası falan yok en azından
O zaman düzgün araçlar bakacaksın bu paralara çok güzel hondalar var meselaBende bir tık öyle düşünüyorum ama sanayiden çıkamazsak sıkıntı baba
Boncuk gibi mi??? La olum bu arabanın saati saatini tutmaz sen ne saçmalıyorsun. Birileri kendini göğe çıkartacak diye ağır hasarlı araç almak kimse alınmasın ama enayilikten başka bişey değil...baba her şey parasına göre bu araç pıyasanın altında bır araç ona göre değerlendır, ağır hasarlı dıye çöpe mı atalım, motoru yürür güzelse on numara araba boncuk gıbı, sadece ağır hasar kaydı var dıye çöpe atılmaz.
Parasına göre almayacak o zamanBoncuk gibi mi??? La olum bu arabanın saati saatini tutmaz sen ne saçmalıyorsun. Birileri kendini göğe çıkartacak diye ağır hasarlı araç almak kimse alınmasın ama enayilikten başka bişey değil...
İllaki bu araba diyorsa arkadaşın satıcı kişiyle görüşün Tarcanlar Ekspertize götürün. Ankara'da şube açtılar.BMW 3 Serisi Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık BMW 3 Serisi fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Arkadaşımın babası oğluna yani arkadaşıma 18 yaş hediyesi olarak araba alacakmış
Bana bunu attı
Sizce alınır mı?
Yıllardır galeri işinde olan birisi olarak değil ağır hasar kayıtlı bmw 3 yaşından büyük 2. el bmw bile önermem bmw'nin olayı budur ilk sahibi biner 2. sahibi masraf yaparBMW 3 Serisi Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Bana bunu attı
Sizce alınır mı?