Yer açtıktan sonra CrystalDiskMarkta tekrardan test yapıp sonucu da paylaşabilir misin?yedek diski açmıştım hocam bi 50 60 yer açıp tekrar mavi ekran yersem bildireceğim teşekkür ederim
Yer açtıktan sonra CrystalDiskMarkta tekrardan test yapıp sonucu da paylaşabilir misin?
soldaki değerlerin daha yüksek olması gerekmiyormu hocamYer açtıktan sonra CrystalDiskMarkta tekrardan test yapıp sonucu da paylaşabilir misin?
3500 okuma 3000 yazma olması lazım ama değerler düşük. Yer kalmadığı için böyle yaptığını düşünmüştüm. Bilgisayarı kapatıp açıp tekrardan test edebilir misin acaba?Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
soldaki değerlerin daha yüksek olması gerekmiyormu hocam
3500 okuma 3000 yazma olması lazım ama değerler düşük. Yer kalmadığı için böyle yaptığını düşünmüştüm. Bilgisayarı kapatıp açıp tekrardan test edebilir misin acaba?
Seninkisi P2 olanmış hocam. Ben kodu yazarken P3 diye yazmışım. Vaat ettiği değerler doğru hocam.Alıntıyı görüntüle
yanlışınız var hocam benim ssd 2400/1800
en son pc geldiğinde yapmıştım kontrol etmedim sonrasındaSeninkisi P2 olanmış hocam. Ben kodu yazarken P3 diye yazmışım. Vaat ettiği değerler doğru hocam.
Oyunlarda bak bakalım halen reset atmaya devam edecek mi? Bu arada sormayı unuttum. BIOS'un güncel di mi?
az önce rainbowda tekrardan mavi ekran yedimSeninkisi P2 olanmış hocam. Ben kodu yazarken P3 diye yazmışım. Vaat ettiği değerler doğru hocam.
Oyunlarda bak bakalım halen reset atmaya devam edecek mi? Bu arada sormayı unuttum. BIOS'un güncel di mi?
RAM'leri Memtest86 testine sokar mısın? (XMP kapalı kalsın).az önce rainbowda tekrardan mavi ekran yedimşuan 150 gb kadar boş yer var, minidump gene oluşmamış
hocam benim tahminimce donanımsal olan hiçbirşey yok şuan temiz kurulum yaptım özellikle mavi ekran yediğim oyunları indirip bilgi vereceğim.RAM'leri Memtest86 testine sokar mısın? (XMP kapalı kalsın).