Pingden bahsediyor sanırım.Soru çok manasız geldi bana aydınlatırsınız beni de.
Kardeşim sana şöyle özetlim sistem bütün oyunları açar internet kötü resimde bırakıyorumKardeşim ping ve upload internet hızındır eğer biligsayar orta segmentteyse cs-go yu çok rahat oynarsın...
Kardeşim sana şöyle özetlim sistem bütün oyunları açar internet kötü resimde bırakıyorumPingden bahsediyor sanırım.
Kardeşim sana şöyle özetlim sistem bütün oyunları açar internet kötü resimde bırakıyorumSoru çok manasız geldi bana aydınlatırsınız beni de.
Kardeşim sana şöyle özetlim sistem bütün oyunları açar internet kötü resimde bırakıyorum50 altı idealdir
Kardeşim sana şöyle özetlim sistem bütün oyunları açar internet kötü resimde bırakıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kardeşim sana şöyle özetlim sistem bütün oyunları açar internet kötü resimde bırakıyorum
, şimdi dediğim gibi kaç kaç olması lazım attığım yer kasmaması için sistem bütün oyunları kaldırır
Özelden mesaj atar mısın bi''Ağır oyun'' başlığı altında sorduğun için anlayamamıştım,şimdi anladım.Download hızın berbat CS GO tarzı oyunlarda 90 ping aşağısı oynamazsın sanırım.
Günümüzde minimum 16 mbps donwload şart.Ama ping değerinin bunlarla ilgili olduğunu sanmıyorum alt yapı kalitenle alakalıdır.Daha bilgili arkadaşlar yanlışım varsa beni de düzeltsin., şimdi dediğim gibi kaç kaç olması lazım attığım yer kasmaması için sistem bütün oyunları kaldırır
İnternete aylık 45 veriyorum bu değerler normal ama 50 tllik yükselince düzelir mi acabaGünümüzde minimum 16 mbps donwload şart.Ama ping değerinin bunlarla ilgili olduğunu sanmıyorum alt yapı kalitenle alakalıdır.Daha bilgili arkadaşlar yanlışım varsa beni de düzeltsin.