Neler Yeni

Ağır Sağlam'ın sağlam deneyimleri :D (İzlemeyin.)

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
Burda patladım valla. 5 sene düzenli spor yapan biri için bu adamı mı koymuş ciddi ciddi?
O 5 senedir spor yapan adam büyük ihtimal 3x3 150 KG Deadlift yapıyor devam etsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gelişemez kankam gelişemez. Biz de spor yapıyoruz göz, nizam var.
Çok doğru ve bir beslenme ve antreman ile gayet güzel gelişir genetiği de el veriyor ise.

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Dakika 5'de başlayan sonrasında nerede bittiğini kanser olmamak için izlemediğim yerde az daha bayılıyordum. Normalde ağır sağlam'ı severim lâkin burda fena boş yapmış. Yok 2-3 sene spora giden ortalama biri böyle gözükürmüş falan diye koyduğu fotoda gül gül öldüm. Fena ama fena boş bir video.

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
Çok doğru ve bir beslenme ve antreman ile gayet güzel gelişir genetiği de el veriyor ise.
Nereden başladığı da çok önemli. Yağ oranı yüksek biri kalori açığıyla başlarsa zaten kas kütlesi ekleyemez. Genetiği, beslenmesi, idmanları çok iyi olan birisi yapabilme ihtimali var.

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
Dakika 5'de başlayan sonrasında nerede bittiğini kanser olmamak için izlemediğim yerde az daha bayılıyordum. Normalde ağır sağlam'ı severim lâkin burda fena boş yapmış. Yok 2-3 sene spora giden ortalama biri böyle gözükürmüş falan diye koyduğu fotoda gül gül öldüm. Fena ama fena boş bir video.
Şahsen ben videoyu izleyip ağır sağlama bakmaya devam etseydim 188 boydan 170 boya sıkmadan 44 cm koldan sıkarken 40 cm kola 109 kilodan 75-76 kiloya ve xxs elbise giymeğe düşecektim :d

Nereden başladığı da çok önemli. Yağ oranı yüksek biri kalori açığıyla başlarsa zaten kas kütlesi ekleyemez. Genetiği, beslenmesi, idmanları çok iyi olan birisi yapabilme ihtimali var.
Seni bilmem ama ben bir kişinin 1 ay da karın kaslarını çıkartıp yağlarını yakarım.
6 Ay da da onun gibi vücuda çevirtirim.

Aha arkadaşlar Donanım Arşivi Forum zarganası ve aynı zaman da Ronnie'si @Metshi'de şahit.

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
Çok hayal kuruyorsun. 6 ayda ilaçsız doğru düzgün forma bile giremez.
:d
Beraber spor yaptığım arkadaşımın 4 aylık kol gelişimi

1641747257930.png

Adamın spor geçmişi(basketbol) var ve genetiği el veren insan bundan bile daha iyi gelişebilir.
Evet bu çok ağır antreman yapmıyor.

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
Tüm kas gruplarını atar mısın bi' merak ettim 4 aylık form nasılmış. Before after olarak lütfen.
Tüm kas grupları yok, zaten kendisini gördüğüm için sadece kolunu aldım ve gayet de güzel duruyor.
Hatta @Metshi'nin hayali de sanırım bu.

Top Bottom