Neler Yeni

Ağır Sağlam'ın sağlam deneyimleri :D (İzlemeyin.)

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
İnsanlar şunu anlamıyor ya da anlamak istemiyor. Herkesin spor yapma amacı ağırlık kaldırayım 50 cm kolum olsun değil. Herkes farklı amaçlara sahip olabilir. Birisi kendisi için ideal fiziğe ulaşmıştır onun için yeterlidir. Bu kolu 50 cm olan kişiye başkalarına b*k atma hakkı vermez. Büyümek isteyen istediği kadar büyüsün. İster naturel ister steroidli bu kişinin kendisinden başka kimseyi alakadar etmez.
Ben mesela kolum 34,3 cm falan. İdeal benim için. İstesem 50 olurdu şimdiye. Dimi @FatihCevik hocam?

arisaka

80+ Bronze
3 yıl önce sıfır bilgiyle spora başladığımda bile ağırsağlam ı dinlemiyordum çünkü söylediklerinin %90 ı boş geliyordu, spor ve beslenme üzerine bilgi ve tecrübe kazandıkça zırvalık gelmeye başladı. Tavuk, pilav, ciğer, yulaf gibi ucuz gıdalar (tabi o zaman ucuz) + belli aralıklarla kreatin tükettim ve 2 yılda 75 kilodan 90+ kiloya, kollar da 33.5 dan 43.5 a çıktı. 40-40 dumbell ile 10-11 tekrar formu bozmadan inc. press yapıyordum, bacaklar da genetik en iyi bölgem ilk günlerde bile 150-180 leg press ile başlamıştım zirve formumda 390 kilo 7-8 tekrar atıyordum.

Bu sporda genetik faktörler inanılmaz önemli. 6 ayda bile tek bir anabolik kullanmadan o 5 yıl diye paylaştıkları hintliden daha iyi olan insanlar gördüm.

Son düzenleme:

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
İnsanlar şunu anlamıyor ya da anlamak istemiyor. Herkesin spor yapma amacı ağırlık kaldırayım 50 cm kolum olsun değil. Herkes farklı amaçlara sahip olabilir. Birisi kendisi için ideal fiziğe ulaşmıştır onun için yeterlidir. Bu kolu 50 cm olan kişiye başkalarına b*k atma hakkı vermez. Büyümek isteyen istediği kadar büyüsün. İster naturel ister steroidli bu kişinin kendisinden başka kimseyi alakadar etmez.
Tabi ki ben ona bir şey demiyorum, ben bu videonun yanlış olduğunu söylüyorum, konuyu yanlış yerlere çekiyorlar.
Yoksa kimin zargana kimin ayı olduğu beni gram ilgilendirmiyor
Ben niye açtım konuyu; spor yapacak arkadaşlar izlemesin boş konuşuyor diye.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yetmez. Çok komik adamsın he. 10 senelik natural adama 3 senede daha iyisini yaparım diyorsun.
Sağ ol canım

3 yıl önce sıfır bilgiyle spora başladığımda bile ağırsağlam ı dinlemiyordum çünkü söylediklerinin %90 ı boş geliyordu, spor ve beslenme üzerine bilgi ve tecrübe kazandıkça zırvalık gelmeye başladı. Tavuk, pilav, ciğer, yulaf gibi ucuz gıdalar (tabi o zaman ucuz) + belli aralıklarla kreatin tükettim ve 2 yılda 75 kilodan 90+ kiloya, kollar da 33.5 dan 43.5 a çıktı. 40-40 dumbell ile 10-11 tekrar formu bozmadan inc. press yapıyordum, bacaklar da genetik en iyi bölgem ilk günlerde bile 150-180 leg press ile başlamıştım zirve formumda 3900 kilo 7-8 tekrar atıyordum.

Bu sporda genetik faktörler inanılmaz önemli. 6 ayda bile tek bir anabolik kullanmadan o 5 yıl diye paylaştıkları hintliden daha iyi olan insanlar gördüm.
O Hintli çok zayıf zaten
Bol şans

Ben mesela kolum 34,3 cm falan. İdeal benim için. İstesem 50 olurdu şimdiye. Dimi @FatihCevik hocam?
İlgili bir şey var mıydı bu konu da :d

Top Bottom