Neler Yeni

Ağırlık kaldırdıktan sonra koldaki ağrı

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
775
İsim
Kadir
Arkadaşlar merhaba başlıktan dediğim gibi 15 yaşındayım 16 ya gireceğim yakında ve spor yapmak istiyordum evde ki 10+10 20 kg ağırlık ile başlamak istedim başladım hatta ama dün biraz ağırlık çalıştıktan sonra herhangi bir şey elime aldığım da veya yaptığımda kol damarlarım agramaya başladı sizce bu zararlı mı birakmalimiyim ağırlıgi

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,108
İsim
Ömür
Arkadaşlar merhaba başlıktan dediğim gibi 15 yaşındayım 16 ya gireceğim yakında ve spor yapmak istiyordum evde ki 10+10 20 kg ağırlık ile başlamak istedim başladım hatta ama dün biraz ağırlık çalıştıktan sonra herhangi bir şey elime aldığım da veya yaptığımda kol damarlarım agramaya başladı sizce bu zararlı mı birakmalimiyim ağırlıgi
yeni başladığın zaman oluyor ilk hafta vücut alıştıkdan sonra ağrılar azalır ağrıları azaltmak için spor yapmadan önce vücudunu ger egzersiz yap soda iç
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve hareketleri doğru yaptığından emin ol

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
Arif
Ham olduğun için ağrı olması normal. Çalıştıkça azalır. Ama yaşına göre o ağırlıkların biraz ağır olduğunu düşünüyorum o yüzden eğer zorlanıyorsan daha düşük ağırlıklar ile çalış.

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
775
İsim
Kadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ham olduğun için ağrı olması normal. Çalıştıkça azalır. Ama yaşına göre o ağırlıkların biraz ağır olduğunu düşünüyorum o yüzden eğer zorlanıyorsan daha düşük ağırlıklar ile çalış.
elimde daha düşük ağırlıklar yok iki kolum ile 10 kg kaldırsam eşit olmaz mı 5+5 kg mantığı gibi olur

yeni başladığın zaman oluyor ilk hafta vücut alıştıkdan sonra ağrılar azalır ağrıları azaltmak için spor yapmadan önce vücudunu ger egzersiz yap soda iç

ve hareketleri doğru yaptığından emin ol
sizce ne yapmalıyım şuan lık ağırlık ve plank yapıyorum

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,108
İsim
Ömür
elimde daha düşük ağırlıklar yok iki kolum ile 10 kg kaldırsam eşit olmaz mı 5+5 kg mantığı gibi olur

sizce ne yapmalıyım şuan lık ağırlık ve plank yapıyorum
kollarını bacaklarını artık ağrıyan bölgen neresi ise oralırını esnet ger

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
Arif
Eğer dumbel'ın tutuşu yeterince genişse yapabilirsiniz bu şekilde. Ayrıca kaslarınızı çalıştırırken onları yakmaya çalışın. Yandığını hissettikten sonra yaptığınız her tekrar gelişmenizde büyük rol oynar.

Ağrıların da çalıştıkça azalacaktır.

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
775
İsim
Kadir
Eğer dumbel'ın tutuşu yeterince genişse yapabilirsiniz bu şekilde. Ayrıca kaslarınızı çalıştırırken onları yakmaya çalışın. Yandığını hissettikten sonra yaptığınız her tekrar gelişmenizde büyük rol oynar.

Ağrıların da çalıştıkça azalacaktır.
nasıl kaslarımı yakacağım ki yeni başladım bu işlere pek bilmiyorum

kollarını bacaklarını artık ağrıyan bölgen neresi ise oralırını esnet ger
ha anladım teşekkürler

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
775
İsim
Kadir
Hocam hareketi yaparken olur bu siz yapmayacaksınız bir şey. Siz sadece doğru çalıştığınızdan emin olun. Formunuz doğru olsun.
peki doğru dumbel hareketlerini nerden öğrenebilirim bir link atabilme şansınız var mı rica etsem

RONALDINHO

80+ Silver
uzun aradan sonra yapınca normal. biraz daha hafif antrenman yap alışma süreci

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,330
Üyeler
159,761
Son üye
reas57