Neler Yeni

Ağırlık kaldırdıktan sonra koldaki ağrı

Dušan Tadić

80+ Silver
bir anda kendini çok zorlarsan normal öyle olması. Birkaç gün düşük seviyeden başlayıp yavaş yavaş zorluğu arttırırsan sorun olmaz. Sıcak su iyi geliyor bu arada o ağrıya

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Kadir
bir anda kendini çok zorlarsan normal öyle olması. Birkaç gün düşük seviyeden başlayıp yavaş yavaş zorluğu arttırırsan sorun olmaz. Sıcak su iyi geliyor bu arada o ağrıya
teşekkürler hocam bilginiz için birkaç dumbel hareketi öğrendim zaten onlarda biraz zor geliyor ama zorlanmadanda hiç bir yere çıkamam

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Arkadaşlar merhaba başlıktan dediğim gibi 15 yaşındayım 16 ya gireceğim yakında ve spor yapmak istiyordum evde ki 10+10 20 kg ağırlık ile başlamak istedim başladım hatta ama dün biraz ağırlık çalıştıktan sonra herhangi bir şey elime aldığım da veya yaptığımda kol damarlarım agramaya başladı sizce bu zararlı mı birakmalimiyim ağırlıgi
Hamlama etkisi, bende Bazen spora ara veriyorum, tekrar baslayınca yapıyor, normal.

İlk kafadan bence 5 6 kg gibi daha hafif kilolar ile baslarsan hem daha iyi alısırsın (Uzun süreli olarak)

Hem de daha az ağrı olusur.

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Kadir
Hamlama etkisi, bende Bazen spora ara veriyorum, tekrar baslayınca yapıyor, normal.

İlk kafadan bence 5 6 kg gibi daha hafif kilolar ile baslarsan hem daha iyi alısırsın (Uzun süreli olarak)

Hem de daha az ağrı olusur.
tek sorun 5-6 kilo yok elimde aslında 5 litre su kaldırsam nasıl dumbel gibi

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
tek sorun 5-6 kilo yok elimde aslında 5 litre su kaldırsam nasıl dumbel gibi
İlk 1-2 Hafta için olur ama sonrasında Dumbell tavsiye edebilirim, çok daha etkili olur.

Ama ağırlık ağırlıktır, ben bazen 19 Lt Damacalarını da kaldırmayı deniyorum, Plastik olduğundan çok zorlamıyor :D

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Kadir
İlk 1-2 Hafta için olur ama sonrasında Dumbell tavsiye edebilirim, çok daha etkili olur.

Ama ağırlık ağırlıktır, ben bazen 19 Lt Damacalarını da kaldırmayı deniyorum, Plastik olduğundan çok zorlamıyor :D
Sağolun hocam herkesin tavsiyesini teker teker denicem

Hasancntz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Hasan İbrahim
Arkadaşlar merhaba başlıktan dediğim gibi 15 yaşındayım 16 ya gireceğim yakında ve spor yapmak istiyordum evde ki 10+10 20 kg ağırlık ile başlamak istedim başladım hatta ama dün biraz ağırlık çalıştıktan sonra herhangi bir şey elime aldığım da veya yaptığımda kol damarlarım agramaya başladı sizce bu zararlı mı birakmalimiyim ağırlıgi
yeniden başladıgın için olur çogunlukla kolların hantalaşmışta olabilir belli bir zaman sonra agrımaz

KlausM

80+ Silver
1 hafya acı çekersin sonra hissetmezsin hamlık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,327
Üyeler
161,033
Son üye
Krmy