Neler Yeni

🔥İndirim Ağız bakım suyu Colgate Plax 15.99₺

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mehmet Temel

Passamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Passamet
Bunu içen olmamalı, umarım yoktur. Ve bunlar işe yarıyor mu?

tcan20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Tolga Can
Hocam diş sağlığına katkısı var mı tartışılıyor fakat ferahlık açısından alınabilir bir sakız zaten 12-15 lira olmuş :D sakızdan kat kat daha ferahlatıcı bence

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
dün gece konusu açılmıştı, hala stokları bitmemiş, ürünün kötü olduğunu söylüyorlardı

Passamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Passamet
Hocam diş sağlığına katkısı var mı tartışılıyor fakat ferahlık açısından alınabilir bir sakız zaten 12-15 lira olmuş :D sakızdan kat kat daha ferahlatıcı bence
Aldım gitti. Sağ olasın, dediğin gibi 15 TL'nin bir değeri mi kaldı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

dün gece konusu açılmıştı, hala stokları bitmemiş, ürünün kötü olduğunu söylüyorlardı
Nesi kötü aldık ama.

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
Aldım gitti. Sağ olasın, dediğin gibi 15 TL'nin bir değeri mi kaldı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nesi kötü aldık ama.
15 TL sudan ucuz alınıp denenebilir tabi ancak yorumlar kafamı karıştırdı iptal etmiştim. konuyu bulursam atayım siz de okuyun. colgatenin genel olarak iyi olmadığı, ürünün de boş olduğunu yazmıştı birisi

tcan20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Tolga Can
Valla hocam daha dün vivident xylıt sakızına 13 lira verdim bu ürünü yıllar önce sigara içerken kullanıyordum 1 saat kadar ağızda bir ferahlık bırakıyordu 15 liradan bir tane de ben aldım

Passamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Passamet
15 TL sudan ucuz alınıp denenebilir tabi ancak yorumlar kafamı karıştırdı iptal etmiştim. konuyu bulursam atayım siz de okuyun. colgatenin genel olarak iyi olmadığı, ürünün de boş olduğunu yazmıştı birisi
Şundan bahsediyor olabilirsiniz, dediğinizi yorumlarda da gördüm. @tcan20 Hocamın savunması üzerine her türlü aklıma yatıyor ürün, dediği gibi naneli şeker alıyorum o zaten 12-13 TL. 15 TL'lik ürün için kafayı yormaya bile değmez.

Top Bottom