Neler Yeni

Ağız yakmayan diş macunu önerisi

jeff123can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Anonim
Googlede başlığı yazınca bir sonuç çıkmadı. Dişlerimi fırçalarken kullandığım macunlar genelde ağzımı yakıyor, diş fırçalamaktan soğutacak derecede. Bildiğiniz ağız yakmayan diş macunu var mı. Veya çocuklar için diş macunları var onlardan alsak nasıl olur?

emir1625

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Emir
Googlede başlığı yazınca bir sonuç çıkmadı. Dişlerimi fırçalarken kullandığım macunlar genelde ağzımı yakıyor, diş fırçalamaktan soğutacak derecede. Bildiğiniz ağız yakmayan diş macunu var mı. Veya çocuklar için diş macunları var onlardan alsak nasıl olur?
Dostum çocuklar için olan çilekli ve benzeri macunlar al. Belki ağzın buna hassas vb olabilir yüksek ihtimalle diğer macunlar dada aynısını yaşarsın. Bu olayı ben çok nadir yaşıyorum hep aynı macun kullanmama rağmen baya sıkıntılı cidden.

The Batman

80+ Silver
1663628188815.png

Bunu bi denemek lazım

jeff123can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Anonim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum çocuklar için olan çilekli ve benzeri macunlar al. Belki ağzın buna hassas vb olabilir yüksek ihtimalle diğer macunlar dada aynısını yaşarsın. Bu olayı ben çok nadir yaşıyorum hep aynı macun kullanmama rağmen baya sıkıntılı cidden.
valla knk gözümden yaş gelecek kadar oluyor

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto

NespaY

80+ Silver
Bu kadar hassaslık normal değil, boş ver macunu direkt diş doktoruna git o sana gerekli şeyleri söyler.

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
Signal white now detox hindistan cevizli

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Doktora görünmende fayda var. Belki sadece alerjidir ve reaksiyonlar seyreltilebilir.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,487
İsim
Adem
Bazen aynı sorunu yaşıyorum mentolsüz diş macunu kullan.

emir1625

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Emir
valla knk gözümden yaş gelecek kadar oluyor
Bende okadar olmuyor sadece ağzım yanıyor hafiften öyle olunca daha kısa fırçalıyorum ama oda çok nadir yani yada sigara içtikten sonra fırçalarsam filan. Çocuk macunu kullan yani ben onları kullanırken yutuyodum bile baya tadlı evde macun olmayınca onu kullanıyom.

aulgen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Aziz Ülgen
Eyüp Sabri Tuncer Doğal Misvak Özlü Diş Macun 75 mlDoğal özleri ile diş ve diş bakımınızı yapmaya yardımcı olur.
Dişlerinize zarar vermeden temizler ve doğal beyazlığın korunmasında yardımcı olur.
Formülündeki doğal nane yağı ve mentol ile gün boyu ferah kalmanızı sağlar.
Şeker ve/veya tatlandırıcı içermez.
%100 bitksel stevia kullanılmıştır.
SLS,florür,paraben,titanyum dioksit ve renklendirici içermez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,497
Üyeler
164,685
Son üye
Saruhan37
Top Bottom