Neler Yeni

Ağlama Garanti Anime Önerisi Var Mı?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Yeni izledim hayatımda izlediğim en kötü animelerden biriydi sanırım. Bende mi sorun var acaba?
Evet o zaman sende sorun var. İyi bir anime çünkü. Mizahi yönüde kuvvetli, hikayesel yönüde. Duygusal kısımları filminde biraz daha fazla peak yapıyordu sanırım filmini izlemediysen ondan olabilir. Kötü neye göre kötü bu arada? Mesela başka neye kötü diyorsun?

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Evet o zaman sende sorun var. İyi bir anime çünkü. Mizahi yönüde kuvvetli, hikayesel yönüde. Duygusal kısımları filminde biraz daha fazla peak yapıyordu sanırım filmini izlemediysen ondan olabilir. Kötü neye göre kötü bu arada? Mesela başka neye kötü diyorsun?
Biraz düşündüm, anime tam olarak gerçek dışı değil ama doğa üstü sayılabilir. Bu yönünden dolayı beğenmemiş olsaydım Death Note ve Naruto hayranı olmazdım muhtemelen. Sadece saçma geldi bana, başka kötü dediğim anime olmadı çünkü başladığım animeleri özenle seçerim.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Biraz düşündüm, anime tam olarak gerçek dışı değil ama doğa üstü sayılabilir. Bu yönünden dolayı beğenmemiş olsaydım Death Note ve Naruto hayranı olmazdım muhtemelen. Sadece saçma geldi bana, başka kötü dediğim anime olmadı çünkü başladığım animeleri özenle seçerim.
Belki sevdiğin türlere uymuyordur. Doğaüstü 2-3 olayı çıkarsan Slice of life animesi zaten.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Belki sevdiğin türlere uymuyordur. Doğaüstü 2-3 olayı çıkarsan Slice of life animesi zaten.
Charlotte'yi biliyor musun? Bilmiyorsan kesinlikle izlemeni öneririm, onu çok beğenmiştim mesela. Türleri benziyor aslında.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Charlotte'yi biliyor musun? Bilmiyorsan kesinlikle izlemeni öneririm, onu çok beğenmiştim mesela. Türleri benziyor aslında.
Charlotteyi biliyorum ama onda sanki dram tarzı olaylar yoktu? dümdüz komedi/aksiyon animesi değil mi o.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Charlotteyi biliyorum ama onda sanki dram tarzı olaylar yoktu? dümdüz komedi/aksiyon animesi değil mi o.
Karışırıyorsunuz herhalde hocam, Charlotte yarısından sonra ters köşe yapıp tamamiyle drama bağlayan bir animedir. Charlotte'de çok ağlamıştım ama bu Bunny Girl'de gözüm bile yaşarmadı :D

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Karışırıyorsunuz herhalde hocam, Charlotte yarısından sonra ters köşe yapıp tamamiyle drama bağlayan bir animedir. Charlotte'de çok ağlamıştım ama bu Bunny Girl'de gözüm bile yaşarmadı :D
Yani yorumu yapalı 1 sene olmuş o zamanlar malımdır belki. Zaten artık ağlayacağım bir anime olduğunu sanmıyorum hepsi boş geliyor bana. En iyisi artık izlememek :D

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Yani yorumu yapalı 1 sene olmuş o zamanlar malımdır belki. Zaten artık ağlayacağım bir anime olduğunu sanmıyorum hepsi boş geliyor bana. En iyisi artık izlememek :D
Emekliye ayrılalım diyorsun

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Emekliye ayrılalım diyorsun
He ya. Ya da 3-4 ayda 1 tane bitirmek en iyisi. Onlarıda Evangelion gibi ikonik eskilerden tercih edip eski animelerin rahatlığını ve fan service olmayışlarını izlemek güzel oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,183
Üyeler
165,939
Son üye
FrqheR
Top Bottom