Letrion
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Fiziğini beğendim güzel anime kızıçoğu kişi mai için izliyor diye biliyorum
Fiziğini beğendim güzel anime kızıçoğu kişi mai için izliyor diye biliyorum
Evet o zaman sende sorun var. İyi bir anime çünkü. Mizahi yönüde kuvvetli, hikayesel yönüde. Duygusal kısımları filminde biraz daha fazla peak yapıyordu sanırım filmini izlemediysen ondan olabilir. Kötü neye göre kötü bu arada? Mesela başka neye kötü diyorsun?Yeni izledim hayatımda izlediğim en kötü animelerden biriydi sanırım. Bende mi sorun var acaba?
Biraz düşündüm, anime tam olarak gerçek dışı değil ama doğa üstü sayılabilir. Bu yönünden dolayı beğenmemiş olsaydım Death Note ve Naruto hayranı olmazdım muhtemelen. Sadece saçma geldi bana, başka kötü dediğim anime olmadı çünkü başladığım animeleri özenle seçerim.Evet o zaman sende sorun var. İyi bir anime çünkü. Mizahi yönüde kuvvetli, hikayesel yönüde. Duygusal kısımları filminde biraz daha fazla peak yapıyordu sanırım filmini izlemediysen ondan olabilir. Kötü neye göre kötü bu arada? Mesela başka neye kötü diyorsun?
Belki sevdiğin türlere uymuyordur. Doğaüstü 2-3 olayı çıkarsan Slice of life animesi zaten.Biraz düşündüm, anime tam olarak gerçek dışı değil ama doğa üstü sayılabilir. Bu yönünden dolayı beğenmemiş olsaydım Death Note ve Naruto hayranı olmazdım muhtemelen. Sadece saçma geldi bana, başka kötü dediğim anime olmadı çünkü başladığım animeleri özenle seçerim.
Charlotte'yi biliyor musun? Bilmiyorsan kesinlikle izlemeni öneririm, onu çok beğenmiştim mesela. Türleri benziyor aslında.Belki sevdiğin türlere uymuyordur. Doğaüstü 2-3 olayı çıkarsan Slice of life animesi zaten.
Charlotteyi biliyorum ama onda sanki dram tarzı olaylar yoktu? dümdüz komedi/aksiyon animesi değil mi o.Charlotte'yi biliyor musun? Bilmiyorsan kesinlikle izlemeni öneririm, onu çok beğenmiştim mesela. Türleri benziyor aslında.
Karışırıyorsunuz herhalde hocam, Charlotte yarısından sonra ters köşe yapıp tamamiyle drama bağlayan bir animedir. Charlotte'de çok ağlamıştım ama bu Bunny Girl'de gözüm bile yaşarmadıCharlotteyi biliyorum ama onda sanki dram tarzı olaylar yoktu? dümdüz komedi/aksiyon animesi değil mi o.
Yani yorumu yapalı 1 sene olmuş o zamanlar malımdır belki. Zaten artık ağlayacağım bir anime olduğunu sanmıyorum hepsi boş geliyor bana. En iyisi artık izlememekKarışırıyorsunuz herhalde hocam, Charlotte yarısından sonra ters köşe yapıp tamamiyle drama bağlayan bir animedir. Charlotte'de çok ağlamıştım ama bu Bunny Girl'de gözüm bile yaşarmadı
Emekliye ayrılalım diyorsunYani yorumu yapalı 1 sene olmuş o zamanlar malımdır belki. Zaten artık ağlayacağım bir anime olduğunu sanmıyorum hepsi boş geliyor bana. En iyisi artık izlememek
He ya. Ya da 3-4 ayda 1 tane bitirmek en iyisi. Onlarıda Evangelion gibi ikonik eskilerden tercih edip eski animelerin rahatlığını ve fan service olmayışlarını izlemek güzel oluyor.Emekliye ayrılalım diyorsun